Akinek egyik napról a másikra kellett elválasztania a babáját, hogyan csinálta?
Már majdnem 11 hónapos, de az etetés egy nyűg, szinte semmit nem eszik joghurton, krémtúrón és sajton kívül. Néha sikerül belepaszírozni egy icipici főzit reszelt sajtnak álcázva, de nagyon kevés : ((( Ráadásul addig veri a hisztit, míg végül kénytelen vagyok meg is szoptatni...
Muszáj elválasztanom, mert terhes vagyok, ha lehet AZONNAL!!!
Köszönöm az első hozzászóló ötleteit és empátiáját!
A többieknek:
- 23 hetes terhes vagyok és semmi baja a tejemmel...
- Én is elolvastam a sok zseni írását, akik a mostani divat szerint azt mondják, hogy nyugodtan szoptass a terhesség alatt. Azt is tettem, míg nem kezdtem el görcsölni...
- Hogy ki a főnök, nem tudom mennyire lehet/kell/szabad tisztázni egy 10 hónapos gyerekkel. Pont itt írták rólam, hogy "rossz anya" vagyok, mert a következetesség mellett tettem le a voksomat. Most meg rossz anya vagyok, mert sajnálom, hogy szenved (ami persze nem jelenti azt, hogy nem vagyok vele következetes).
Ha valakinek van még jó ötlete, kérem írjon, lassan haladunk előre az elválasztásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!