Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki hogyan csinálta? Sikerült?

Ki hogyan csinálta? Sikerült?

Figyelt kérdés
Elég sok túlsúlyom van és azt szeretném leadni persze gyerek és munka mellett nem egyszerű.Szeretnék valamilyen táplálékkiegészítőt szedni hátha lemegy pár kiló.Tudom a torna és a mozgás is kell talán éjszaka tudok tornázni.
2010. szept. 1. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Szoptatsz még vagy véletlenül írtad ebbe a kategóriába? Mert szoptatás alatt nem lehet szedni fogyókúrás táplálékkiegészítőket, kapszulákat, teákat, stb.
2010. szept. 1. 11:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez igen.Én csak 15 kg szeretnék leadni.Azt hiszem kipróbálom.Kíváncsi vagyok mi ez a csodaszer.
2010. szept. 1. 11:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Szoptatás után vagyok és szándékosan írtam ide gondolom sok más anyuka van itt aki szoptatás után is segít másoknak és fogyni szeretne.
2010. szept. 1. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Én szoptatás alatt fogytam 10 kg-t, megvettem a Béres Alexandra könyvét, és nagyon betartottam az étkezési részét. 1 héten 1szer hastáncoltam, és mindig megvolt a heti fél kg fogyás, nem éheztem egyáltalán. Amikor a hasamon már nem találtam szépnek a bőrt, mert kinyúlt akkor abbahagytam. A babám már akkor elmúlt fél éves, de sokat szopott és szépen fejlődött.
2010. szept. 1. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!