Ki hogyan csinálta? Sikerült?
Figyelt kérdés
Elég sok túlsúlyom van és azt szeretném leadni persze gyerek és munka mellett nem egyszerű.Szeretnék valamilyen táplálékkiegészítőt szedni hátha lemegy pár kiló.Tudom a torna és a mozgás is kell talán éjszaka tudok tornázni.2010. szept. 1. 10:54
1/4 anonim válasza:
Szoptatsz még vagy véletlenül írtad ebbe a kategóriába? Mert szoptatás alatt nem lehet szedni fogyókúrás táplálékkiegészítőket, kapszulákat, teákat, stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez igen.Én csak 15 kg szeretnék leadni.Azt hiszem kipróbálom.Kíváncsi vagyok mi ez a csodaszer.
2010. szept. 1. 11:08
3/4 A kérdező kommentje:
Szoptatás után vagyok és szándékosan írtam ide gondolom sok más anyuka van itt aki szoptatás után is segít másoknak és fogyni szeretne.
2010. szept. 1. 11:09
4/4 anonim válasza:
Én szoptatás alatt fogytam 10 kg-t, megvettem a Béres Alexandra könyvét, és nagyon betartottam az étkezési részét. 1 héten 1szer hastáncoltam, és mindig megvolt a heti fél kg fogyás, nem éheztem egyáltalán. Amikor a hasamon már nem találtam szépnek a bőrt, mert kinyúlt akkor abbahagytam. A babám már akkor elmúlt fél éves, de sokat szopott és szépen fejlődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!