Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ezt miért csináljátok társkeresőn?
Figyelt kérdés
Ráírtok a csajra, hogy szia. Ő válaszol, hogy szia. :) Aztán megkérdezed mizu, ő válaszol, hogy pl. semmi különös, veled?
Erre eltűnik a fiú.
Ez többször megtörtént már. Közben összejönnek ilyenkor valaki mással vagy miért tűnnek el?:D
2021. ápr. 3. 12:49
21/22 anonim válasza:
20-as. Szoval, ha én ráirok egy egy lányra, hohgy Szia! Mizu? Akkor csak dugni akarok? Ebből leszüröd? Gratu.
22/22 anonim válasza:
Nem az én hibám, hogy nem fogtad fel a válaszom.
Azt írtam, hogy ha nem érdeklődik és nem kétoldalú a beszélgetés.
Hidd el elég sok minden lejön pár mondatból is.
Nem is kell hozzá tudósnak lenni, csak érteni az emberi viselkedéshez és gondolkozáshoz.
Ahelyett, hogy értelmetlenül kötekszel, válaszolhatnál te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!