Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak, ezt miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, ezt miért csináljátok társkeresőn?

Figyelt kérdés

Ráírtok a csajra, hogy szia. Ő válaszol, hogy szia. :) Aztán megkérdezed mizu, ő válaszol, hogy pl. semmi különös, veled?

Erre eltűnik a fiú.

Ez többször megtörtént már. Közben összejönnek ilyenkor valaki mással vagy miért tűnnek el?:D

2021. ápr. 3. 12:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Most akkor ha rámír egy fiú, hogy szia mizu akkor le kéne írnom neki az élettörténetemet vagy mi😂😂😂
2021. ápr. 3. 13:05
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
nem, csak ne annyit, hogy semmi különös. Irj valamit, amire van lehetőség reagálni.
2021. ápr. 3. 13:07
 13/22 anonim ***** válasza:
61%

11#

Mindig lehet valamit felhozni. Amikor még volt kedvem ismerkedni, én mindig úgy írtam, hogy legyen benne kérdés, vagy valami olyan ami személyessé teszi, amire tud reagálni.

Pl ha kajálásról volt szó, h szeretek új dolgokat megkóstolni, kisérletezni a konyhában, mindenevő vagyok kivéve a dinnye!! :D és rákérdeztem a legextrémebb, legfurább kajára amit eddig evett stb..

De nemtudom, hogy ez hasznos vagy jó tanács-e. Nekem nem vált be, de lehet csak a pofám miatt.. :)

32/f

2021. ápr. 3. 13:14
 14/22 A kérdező kommentje:
Haha:D Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat, segítettek. Már nem értettem mi a probléma, hogy folyton eltűnnek:DD Bár azt még mindig tartom, hogy unalmas kérdésre nehéz nem unalmas választ írni, és nem annak kéne eltűnnie, aki unalmasan indít..na mindegy.
2021. ápr. 3. 13:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert mindenki hülye, neked nem kell annak lenned.

Az ha unalmas kérdést ír, te meg probálsz nem unalmas választ adni, és ennek ellenére mégis eltünik, az meg igazából csak neked jó, nem huzza feleslegesen az idődet.

2021. ápr. 3. 13:22
 16/22 anonim ***** válasza:
#3: Akkor már írjon norműálisan a fiú, ne úgy, mint egy félanalfabéta. AZ ilyenkre mondjuk nem is válaszolnék semmit, hogy "szia :)"
2021. ápr. 3. 13:25
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kezdésnek mindig egyedinek kell lenni. Az pl, hogy milyen klassz a karkötőd a képen, sokkal jobb kezdés, mint általánosat kérdezni.
2021. ápr. 3. 13:30
 18/22 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem mindketten unalmasak voltatok, egyikőtök se tett hozzá, hogy izgalmas legyen a beszélgetés, mintha kötelező lett volna rád írni, te pedig udvariasan, kizárólag a kérdésre reagáltál. Mit tehetsz? Fektess több energiát a a beszélgetésbe, nem muszáj kizárólag a kérdésre reagálni, mert úgy sehova se halad a beszélgetés. Lehetnek önálló gondolataid, erdeklődj, elvégre párt keresel, nem? A srác motivációjából kiindulva valószínűleg egyébként se tartott volna sokáig a beszélgetés, de ha fejleszted a kommunikációd, a későbbiekben nagyobb eséllyel marad meg nálad az a férfi, aki tényleg meg akar ismerni.
2021. ápr. 3. 13:41
 19/22 anonim ***** válasza:
En mondjuk ferfi vagyok de ha valakitől ennyi telik akkor nem erolkodom hogy en tegyem erdekesse a beszélgetést.
2021. ápr. 5. 15:20
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha a fiú, férfi unalmasan kezdi, akkor nem érdekled eléggé. Csak szexet akar.

Ha érdekesen válaszol a nő, az sem érdekli, mert nem kíváncsi rá.

Csak gyorsan a szexre térne.

Ha a férfinak tetszik a nő, akkor érdeklődni fog a személyisége után is és érdekelni fogja a normális, kétoldalú beszélgetés.

Azt hittem, hogy ez egyértelmű.

2021. ápr. 8. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!