Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ezt miért csináljátok társkeresőn?
Ráírtok a csajra, hogy szia. Ő válaszol, hogy szia. :) Aztán megkérdezed mizu, ő válaszol, hogy pl. semmi különös, veled?
Erre eltűnik a fiú.
Ez többször megtörtént már. Közben összejönnek ilyenkor valaki mással vagy miért tűnnek el?:D
11#
Mindig lehet valamit felhozni. Amikor még volt kedvem ismerkedni, én mindig úgy írtam, hogy legyen benne kérdés, vagy valami olyan ami személyessé teszi, amire tud reagálni.
Pl ha kajálásról volt szó, h szeretek új dolgokat megkóstolni, kisérletezni a konyhában, mindenevő vagyok kivéve a dinnye!! :D és rákérdeztem a legextrémebb, legfurább kajára amit eddig evett stb..
De nemtudom, hogy ez hasznos vagy jó tanács-e. Nekem nem vált be, de lehet csak a pofám miatt.. :)
32/f
Azért mert mindenki hülye, neked nem kell annak lenned.
Az ha unalmas kérdést ír, te meg probálsz nem unalmas választ adni, és ennek ellenére mégis eltünik, az meg igazából csak neked jó, nem huzza feleslegesen az idődet.
Ha a fiú, férfi unalmasan kezdi, akkor nem érdekled eléggé. Csak szexet akar.
Ha érdekesen válaszol a nő, az sem érdekli, mert nem kíváncsi rá.
Csak gyorsan a szexre térne.
Ha a férfinak tetszik a nő, akkor érdeklődni fog a személyisége után is és érdekelni fogja a normális, kétoldalú beszélgetés.
Azt hittem, hogy ez egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!