Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik szerint "kedvességgel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint "kedvességgel mindent elrontasz a lányoknál, mert barátnak tesznek csak", végül hatott a "nem-kedvesség"?

Figyelt kérdés

egyes pasik szerint nem szabad kedvesnek lenni a lányokkal, mert csak barátjukká tesznek meg maximum, mindent elrontasz".

Az ilyen pasikhoz szólnék. Azok, akik "kedvesek" voltak, de változtak ezen ok miatt az ellenkező irányba, végül hogy alakult a párkeresés?

2021. márc. 28. 22:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

“ Passzívan elvannak a világban,ők a kisujjukat sem fogják mozdítani.”

:DDDDD még szerencse, hogy te teszel a sikereidért és nem gyakorin hisztizel a csúúúnyarossz nőkről.

2021. márc. 30. 10:49
 22/31 anonim ***** válasza:

"Izgalmas tud lenni az elején a "játszmázás" normál keretek között (ezt úgy értsd, hogy egészséges mértékben húzzuk egymást agyát, hiszen ami nem hullik az öledbe, azt jobban értékeled)."

Ezzel annyira nem tudok azonosulni. Nekem ez is tini szint. Ha egy férfi ezeket csinálja, én inkább visszabújok a csigaházamba, hogy itt nincs biztonság, csak kiszámíthatatlanság és bizalmaskodás.

2021. márc. 30. 15:22
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
#20: Nem, az a helyzet, hogy egyik sem. Szimplán van tököm és nem vagyok simp, továbbá nem az itteni használhatatlan női tanácsok szerint élek, hanem aszerint, ami a való életben működik.
2021. márc. 30. 15:26
 24/31 anonim ***** válasza:

Na-na, azért ne tegyünk úgy, mintha a fizikai vonzalmat (vagy annak hiányát) jelentősen befolyásolná a viselkedés! Ha egy nő alapból nem vonzódik hozzád, akkor viselkedhetsz akárhogy, nem fogsz nála befutni.

Csak fordítsd meg a gondolatmenetet! Induljunk ki abból, amit te állítasz: hogy a viselkedés jelentősen befolyásolja a vonzalmat. Mit kéne tennie egy Susan Boyle külsejű nőnek ahhoz, hogy megkívánd? Hogyan viselkedjen úgy, hogy felálljon rá a dákód?

Nincs egyébként semmi rossz abban, ha egy férfi kihasználja a genetikai adottságait. Csak ne beszéljünk erről úgy, mintha bármelyik férfi számára elérhető dolgokról beszélnénk! Ha te jó genetikával/egzisztenciával rendelkezel, semmi okod itt mellébeszélni, légy rá büszke!

2021. márc. 30. 16:00
 25/31 anonim ***** válasza:

#24: Te most ugye nem rám célzol?

Felhoztál egy extrém szélsőséges példát. Az átlag nem extrém szélsőséges. Azt sem írtam, hogy bűn ronda emberek sikeresek lesznek, ha bunkók. Ettől még, a viselkedés erősen számít. Persze, átlagos srácként nem fogok palvinbarbikat megkapni, de sok lánynál lehet sikerem a viselkedésem miatt. Legalábbis, a tapasztalataim ezt mutatják. (Jó, oké, ez a gyk. Itt mindenki jobban tudja még a másik tapasztalatait is.)

2021. márc. 30. 16:26
 26/31 anonim ***** válasza:

Igazad van, ez itt a GYK, így ebbe fölösleges részletesebben belemenni. A legtöbb férfi tapasztalatai azt mutatják (köztük az enyém is), hogy a viselkedésed igazából minimálisan változtat. Az olyan 2-3%. A legfontosabb elsősorban a külső, másodsorban az anyagi helyzet.

A Susan Boyle példát azért hoztam fel szélsőségesen, hogy érzékeltessem az elvet. Mivel ez itt egy anonim fórum, így muszáj olyan példákat használni, amik nyilvánosak és ellenőrizhetőek. Mert a saját életünkből vett dolgokat nem lehet ellenőrizni, így nem érdemes felhozni őket.

Na de tényleg kár ezt ragozni.

2021. márc. 30. 16:54
 27/31 anonim ***** válasza:

"A legtöbb férfi tapasztalatai"

Erről valami tanulmány? Mennyi ez a legtöbb?

2021. márc. 30. 17:03
 28/31 anonim ***** válasza:

"A legtöbb férfi tapasztalatai azt mutatják (köztük az enyém is), hogy a viselkedésed igazából minimálisan változtat. Az olyan 2-3%. A legfontosabb elsősorban a külső, másodsorban az anyagi helyzet."

Na, ezt mondjuk csak csajozásban sikertelen, béna pasiktól hallani. A legtöbb férfi tapasztalata azt mutatja, hogyha nem tesz a célért, akkor nem éri el a célt. Az, hogy a bénábbak ebbe mit próbálnak belemagyarázni, az más kérdés.

A külső persze, hogy számít. Főleg, ha az illetőnek is számít. Ez oda-vissza megy a két nemnél.

Az anyagiak meg nem számítanak annyira, mint ahogy páran előadjátok. Munkanélküliként miért volt barátnőm? Egyetemistaként, miért volt barátnőm? Persze, a pénz tud pluszt hozni, de ha anyagias csajokra hajtotok, akkor ne sírjatok.

A szélsőséges példáddal az volt a gond, hogy nem cáfoltál meg semmit... Mert sehol nem írtam, hogy a viselkedés csodát tesz.

2021. márc. 30. 17:07
 29/31 anonim ***** válasza:

Csak használd egy kicsit a logikát. Minden férfi elsődleges célja, hogy jó legyen a nőknél. Ha a viselkedés megváltoztatása elegendő lenne ahhoz, hogy az adott férfi vonzóvá váljon, akkor gyakorlatilag nem lennének agglegények, magányos pasik stb!

Azért nem tudom elfogadni a kommentedet, mert a szex a LEGFONTOSABB motivációja a férfiaknak. Ez szinte olyan, mint az éhség. Ha valaki napok óta nem evett, az bármit meg fog tenni az élelemért.

Ha valakinek már X ideje nem volt nője az szintén már bármit megtenne a szexuális sikerért. És meg is tesz. Ha működne ez a viselkedési stílus, amit írtál, akkor mindenki megtenné.

Szerintem egyébként tényleg meg is teszik sokan. Csak aztán rájönnek, hogy a helyzetük nem javult - vagy egyenesen romlott - és felhagynak vele.

Ez a degradáló "béna pasik" szöveg elég ellenszenves. Mintha azért jönnél ide, hogy begyűjtsd az "én jobb vagyok nálatok" érzést.

2021. márc. 30. 20:26
 30/31 anonim ***** válasza:

"Ha a viselkedés megváltoztatása elegendő lenne ahhoz, hogy az adott férfi vonzóvá váljon, akkor gyakorlatilag nem lennének agglegények, magányos pasik stb!"

Ne viccelj már. Nézd meg az itteni panaszkodó többséget. Arra lusták, hogy ne zabálják dagadtra magukat. Ugyanezt látom a környezetemben is. A viselkedés megváltoztatása nehezebb, mint nem zabálni gagyi kajákat.

"Azért nem tudom elfogadni a kommentedet, mert a szex a LEGFONTOSABB motivációja a férfiaknak. Ez szinte olyan, mint az éhség. Ha valaki napok óta nem evett, az bármit meg fog tenni az élelemért."

Örülök, hogy gyk-n tudhatom meg, hogy nem vagyok férfi. A te céljaid ne húzd rá minden férfira. Nekem nem a legfontosabb célom a szex. Csak szexel nem megy sokra az ember. És neeem, akár 1 szexmentes év után sem ugrok rá olyan csajra, aki nem jön be. És nem is teszek meg mindent a szexért.

Ember... Ha ennyire nem vagy képben a férfiakkal kapcsolatban sem, akkor mégis hogy gondolod, hogy a csajokkal képben vagy?

"Ha valakinek már X ideje nem volt nője az szintén már bármit megtenne a szexuális sikerért. És meg is tesz. Ha működne ez a viselkedési stílus, amit írtál, akkor mindenki megtenné."

Nézd már meg az oldalon panaszkodókat. A többségük SEMMIT sem tesz azon kívül, hogy felmegy társkeresőre és ráír néhány csajra.

"Ez a degradáló "béna pasik" szöveg elég ellenszenves. Mintha azért jönnél ide, hogy begyűjtsd az "én jobb vagyok nálatok" érzést."

Nézd meg, hogy nem így kezdtem a hozzászólásaim. Te jöttél a saját fantazmagóriáiddal és amiatt írtam ezt. Erre mást nem lehet írni... Jobb meg nem azért vagyok, mert szoktam dugni, hanem azért, mert használom a fejem és átgondolom a dolgokat, nem pedig logikátlan elméleteket gyártok.

2021. márc. 30. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!