Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztaltam úgy, hogy a rideg, bunkó lányok valójában sokkal normálisabbak, mint a kedves, cuki lányok?
A mindenkivel kedves lányok általában kétszínűek.Egy ideig nagyon kedvesek,de aztán hajlamosak elhidegülni.Nem tartják olyan sokra az emberi kapcsolatokat,hiszen van egy csomó barátjuk,van kiből válogatni.Nem ragaszkodnak a másikhoz.Gyakran okoznak csalódást.
De egy rideg lány,aki sok emberrel barátságtalan,teljesen más.Egy ilyen lánynak úgy kell kiérdemelnem a kedvességét.Ebből kifolyólag a kapcsolat is sokkal stabilabb,tartósabb lesz.Nem fog egyik napról itthagyni a másikra,sokkal jobban meg lehet benne bízni.Az ilyen lányok őszinték és kevésbé felszínesek is.
De ez nem csak párkapcsolatra igaz,hanem sima barátságra is.Én ezt tapasztaltam,nem tudom ti hogy látjátok.
Nincs séma erre. Bárcsak ilyen egyszerű lenne beazonosítani a nőket,h a mogorva külső mögött valódi kincs lapul. Nem mindig.
Mindenesetre a nagyon nyálasan kedves emberek ált. tényleg csak képmutatásból azok, ez így van. Mintha azt hinnék, hogy nem árulkodó a túlzó viselkedésük. Bókolnak, hízelegnek ezerrel, nagyon gyorsan bizalmaskodnak de mindig valamilyen érdek áll a háttérben.
Nagyon végletekben gondolkodsz. Én pl tök jól kijövök az emberekkel, mosolygós vagyok, könnyen beszélgetek, közvetlen vagyok de nyíltan elmondom a véleményem (sokan ezt bunkóságnak veszik), kiállok magamért, nem jópofizok ha nem bírok valakit. Van egy ilyen és egy olyan oldalam is.
Ahhoz hogy valakit kedveljek az illetőnek olyannak kell lenni. Semmi sem fekete vagy fehér.
Én olyat keresek inkább, aki őszintén kedves, nem önazonos bunkókat, sem sunyin jópofizókat. Ilyen is van remélem, nem csak az említett kettő.
33/f
Nem csak az a 2 véglet van, akikről a kérdező írt. Eléggé túlzás, hisz mind emberek vagyunk, mindenki más és más, nem csak 2-3féle ember van. Én például pont őszinte, szókimndó és kedves nő vagyok, de azért mértékkel kedves, nem túlzottan és főleg eleinte jobban mértékkel, bár ez kicsit függ a másiktól is.
Nem kérek prvit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!