Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én tapasztaltam úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tapasztaltam úgy, hogy a rideg, bunkó lányok valójában sokkal normálisabbak, mint a kedves, cuki lányok?

Figyelt kérdés

A mindenkivel kedves lányok általában kétszínűek.Egy ideig nagyon kedvesek,de aztán hajlamosak elhidegülni.Nem tartják olyan sokra az emberi kapcsolatokat,hiszen van egy csomó barátjuk,van kiből válogatni.Nem ragaszkodnak a másikhoz.Gyakran okoznak csalódást.

De egy rideg lány,aki sok emberrel barátságtalan,teljesen más.Egy ilyen lánynak úgy kell kiérdemelnem a kedvességét.Ebből kifolyólag a kapcsolat is sokkal stabilabb,tartósabb lesz.Nem fog egyik napról itthagyni a másikra,sokkal jobban meg lehet benne bízni.Az ilyen lányok őszinték és kevésbé felszínesek is.

De ez nem csak párkapcsolatra igaz,hanem sima barátságra is.Én ezt tapasztaltam,nem tudom ti hogy látjátok.

2019. aug. 8. 15:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%

Én rideg vagyok, néha bunkó, távolságtartó, de ha a másik valami olyat mond, ami kiakaszt egy pillanat alatt elvágom a kapcsolatot akkor is, ha évek óta ismerem.

Sok dolog húz fel, de kevés akaszt ki.

2019. aug. 8. 21:48
 12/12 anonim ***** válasza:
91%

Hát ez érdekes. Szerintem nem húzható rá általánosságra ez így.

Rólam pl mindenki szinte azt mondja, hogy "kedves, cuki" lány vagyok, és ez így is van.

-A "csomó barát" sem igaz, mert a minőségi kapcsolatokat értékelem a felszínes és mennyiségbeli helyett

- és őszinte vagyok. Olyannyira, hogy nem megyek bele játszmákba,(ugyanis felismerem őket). Mindig tudja rólam mindenki, hányadán áll. Sőt, sosem szórakoztam senkivel sem.

De egy jó barátnőm pl pont amilyet írsz, elsőre ridegebb és bunkóbbnak tűnik. Ha tudnád, ő hogyan viselkedett mg haverjával is, aki bele volt esve.. Meg akinek tetszett, pedig csak szórakozott, vagy érdeke volt, de eleve.. nagyon jól tudta, hogy bejön neki, de nem érdekelték azok érzései, csak mert jól esett neki a figyelem..

Én soha nem tettem ilyet senkivel. Nekem is volt haver, akit kedveltem, de belém volt esve teljesen. Megértettem a fájdalmát, és hogy nem kellene találkoznunk, mert rossz neki. Pláne nem használtam ki ezt.

Úgyhogy ennyit a fentiről.

2019. aug. 8. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!