Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért javasolja itt boldog, boldogtalan a nem jóképű és sok nő által kikosarazott pasinknak, hogy menjenek le diszkóba leitatni sok-sok tinilányt (nem azt tapasztaltam, hogy túl sok hagyná magát) vagy neten simán becsajozni (húspiac, óriási igények)?
Mert idióták.
Nőt leitatni és úgy felszedni bőven szexuális zaklatásnak, sőt, ha szexre kerül sor, akkor nemi erőszaknak minősül.
- Miért teszi a rendőr a szappant a párnája alá?
- ???
- Mert hülye!
'Nuff said.
Én nem javasoltam, mert nem hinném, hogy ott lehetne olyan nőt találni, aki valóban komoly kapcsolatra vágyik. Az pedig, hogy rossz a tapasztalata sok embernek, nem azt jelenti, hogy egy kalap alá kell venni minden nőneműt, hiszen mindkét nem között ugyanúgy találunk a leírásodra pontos példányokat. A legtöbb ember viszonyul a társadalomban mára már 'elfogadott' sémákhoz, és ez igen nagy baj, kétségbeejtő, megsemmisítő.
A válaszodra komolyan válaszolva, a legtöbb értelmes ember nem tölti minden idejét itt. Valaki szórakozásból ír olyan tanácsot, amit valószínű ő sem tenne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!