Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondol rólam?
Figyelt kérdés
Helyettesítő tánctanár nagyon bejön izmos kékszemű az esetem, de nem tudom hogy nyithatnék felé. 4 év van köztünk ő 24 én 20, sokat táncolunk együtt és sokszor próbára tesz olyan mozdulattal, amit nem tanultunk, és mindig mosolyog amikor sikerül követném az improvizációját. Nem tudom, hogy ez csak teszt vagy kóstolgat. Heccből egy forgásnál végigsimítottam a hasát poker facel mintha ez normális lenne ő próbált úgy viselkedni mintha semmi sem történt volna de többször belevett ebbe a mozdulatba, én meg megismételtem mindig mert akartam, hogy reagáljon de semmi gondolom szolt volna a neki ez kellemetlen . Most elég hülyén erzem magam, nem akarok nyomulni rá, szeretném tudni ha van esélyem vagy nincs. Mit gondoltok? Tippek? Ő 24f én 20l2021. márc. 25. 20:04
1/3 Noren1989 

válasza:

Kicsibogàr, 2hete nyomod a tànctanàros sztorit, mi meg nem vagyunk gondolatolvasók.
Beszélgess vele, az ég àldjon meg 😅🤭😆
2/3 anonim 

válasza:

"nem akarok nyomulni rá"
Dehát azt csinálod
3/3 anonim 

válasza:

Mondd neki, hogy jól érzed magad az óráin, és lenne-e kedve ezen kívül is találkozni veled. Egy csapásra ki fog derülni mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!