Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy pasival és én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy pasival és én átáztam nem vettem észre csak itthon hogy olyan a nadrágom. Szerintetek ő látta? És ha igen most mit gondol majd rólam?

Figyelt kérdés
Meg jött annyira beszélgettünk elfelejtettem menni wcre. Farmer volt rajtam nem olyan vilagos
2019. máj. 10. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Ha nem is látta akkor érezte..
2019. máj. 10. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha így visszaemlékezve semmi különöset nem vettél észre a testbeszédén vagy a mimikáján, tehát nem viselkedett kicsit se furcsán, akkor nem valószínű. Szerintem ne idegeld magad ezen fölöslegesen.
2019. máj. 10. 23:14
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
A menstruálás egy természetes dolog, balesetek pedig történnek. Ne rágódj azon, hogy vajon most mit gondolhat, most már úgyse tudsz változtatni a dolgon. Minden okkal történik, tanulj az esetből.
2019. máj. 10. 23:22
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer odafordultam a sráchoz aki tetszett, hogy mondjak valamit és arcon böfögtem...

Még élek. Úgyhogy ha észre is vette nem dől össze a világ.

2019. máj. 10. 23:30
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
#4 jó fej vagy 😀
2019. máj. 11. 00:07
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
4! "Még élek" 😂🤣😂
2019. máj. 11. 01:31
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Egy barátnőm az első randik egyikén járt úgy, hogy annyira elázott, hogy a srác kocsijának összevérezte az anyósülését. Jól emlékszem az esetre, mert meg akart halni. Volt újabb randi, szerelem lett belőle :)

Egyébként ha nem ment jóval mögötted fényes nappal úgy, hogy belátta a teljes hátsó feledet, akkor nem hiszem, hogy észrevette.

2019. máj. 11. 03:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ezen múlna. A menstruáció természetes dolog és vannak néha balesetek.
2019. máj. 11. 09:08
 9/9 anonim ***** válasza:
81%

"Nem is látta akkor érezte" ? Miből érezte volna? Ha maga a kérdező sem vette észre.Ez egy marhaság.

Nem csinálj ebből ügyet. Az élet velejárója. Valószínű nem vette észre, hacsak nem volt rikító piros az egész feneked. Ha észrevette és nem mert szólni akkor pont ugyan úgy érezte magát mint te. Felejtsd el a dolgot. Semmi nem fog ezen múlni és a srác szemében sem leszel se több se kevesebb. Van ilyen.

2019. máj. 11. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!