Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne álljon fel miközben megölelem és megcsókolom a lányt akivel most randiztam először? Nem akarom hogy azt higgye hogy valami perverz vagyok
Ha tetszel neki es van egy cseppnyi esze is, nem fogja zavarni.
Az en ferjemnek is felallt az elso randin, mire en meg jobban odanyomtam a fenekem elotte ulve a motoron. 😀
Én lányként ezt inkább imponálónak érzem, mintha nem érdekelném.
Egyébként nem értem, a pasik miért paráznak ezen, annyira azért nem feltűnő, max vékony nadrágban, vagy szoros ölelkezés közben.
Ne viccelj már!!!!
Ha egy lány nem értékeli hogy pusztán a látványától beindulsz akkor ott valami nincs rendben. Csak érdekességképpen, a lányok bugyija sem száraz ilyenkor, max az kevésbé feltűnő. :)
Inkább az ellenkezője lenen a ciki.
Ettől nem leszel perverz, teljesen normális reakció.
40 év múlva a fordítottja fog zavarni.
Hiába írják le sok nőt zavar ez, vagy nem tudnak mit kezdeni vele. Megértem nekem is volt már vele bajom.
Pedig csak a telom nyomta a csajt a zsebemben, és tetszettem is a csajnak mert kikezdett velem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!