Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ciki ha végig aludtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha végig aludtam a randit film nézest? Most mit gondol rólam?

Figyelt kérdés
Úgy volt hogy megyünk kettesben valahova de az a hely zárva volt így fel mentünk hozzá hogy nézünk filmet... Lezuhanyoztam lefekudtem és mindjárt elaludtam nem tudom miért tényleg nem is voltam álmos

2020. aug. 31. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha csaj vagy most azt gondolja, hogy de jó, hogy elaludt így nem zavart filmnézés közben és még meg is dugtam álmában, amíg horkolt :D
2020. aug. 31. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az lenne fura, hogy még tusoltál is. Főleg, ha nem régóta találkoztok. Retkesen mentél randira? Nem igazán értem.

Filmnézés címszó alatt többre szoktak számítani, de mi honnan tudjuk, hogy ő mit gondol? Kérdezd tőle talán.

2020. aug. 31. 20:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Lány vagyok.

Azért tusoltam mert izzadtam és úgy nem akartam a tiszta ágyban lenni. Nem éreztem jól magam ő mondta hogy nyugodtan tusolhatok. Nagyon izzadós vagyok

2020. aug. 31. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha be is fekudtel az agyaba, nyilvan mast vart. Hany evesek vagytok? Kommunikacio esetleg?
2020. aug. 31. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Sok értelme volt így a randinak :D
2020. aug. 31. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj nincs ezzel. Nem így terveztétek, de ha megvan az ősszhang, akkor ez biztos nem rontott el semmit, majd legközelebb jobb lesz.
2020. aug. 31. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!