Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a film tartalmáról?
FONTOS!
A felesben fizetni, meg az "Én egy pohár vizet sem fogadok el egy férfiállattól, mert azzal is megvesz!" ... ezek fognak jönni. De ezek a válaszok nem érdekelnek!
https://www.youtube.com/watch?v=DysgOJUh6sk

Nem is tudom, mire gondolsz, mit kellene gondolni róla?
Szerintem ez a jelenet mindkét oldalról gáz. Amennyiben az úriember hívja meg hölgyet, akkor rá tartozik a számla rendezése. Elfogadott meghíváskor ugyanakkor az én véleményem szerint nem illik szemtelennek lenni és a legdrágább dolgokat kiválasztani:/ Itt a hölgy szemtelen, az úriember meg nyilvánvalóan a szexet fizeti, fizetné meg. Gáz.

#1. :D
Ha a férfi hívta meg a nőt, akkor a férfi fizet. Ha közösen megbeszélték, h jó lenne étterembe menni vacsizni, akkor fele-fele.
És, nem első randin kellene ezt megejteni (étterem), se a 2-on. Úgymond fizetős programoknál már azért képben kell legyen, h a másik "mit bír el", ill. gesztusként elfogadja-e a meghívást bármi nemű "elvárás... :)" nélkül.

1. Tisztázzuk az alapfogalmakat: ez nem egy film volt. Csak egy gagyi videó, borzasztó szereplőkkel.
2. Ha a férfi hívta meg, akkor ő fizet, rendeljen bármit a másik fél.
3. Ha megegyeztek a feles fizetésben, akkor felesben fizetnek.
4. Ha mindenki a sajátját fizeti, akkor mindenki azt fizeti.
5. Nevetségesen túl lett tolva.
6. Szánalmas, hogy még vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy egy meghívással már alap is a szex.
7. Elsőre randira nem megyünk étterembe.
8. Ha mégis, akkor ne hónap végén, ha tudja az ember, hogy addigra már ilyen szűkös.
L

Ha nincs pénz, nem kell meghívni senkit étterembe. Az külön gusztustalan, ha ezt dugás reményében teszik.
A nő sem különb. Nem illik az étlap legdrágább fogásait rendelni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!