Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a film...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a film tartalmáról?

Figyelt kérdés

FONTOS!

A felesben fizetni, meg az "Én egy pohár vizet sem fogadok el egy férfiállattól, mert azzal is megvesz!" ... ezek fognak jönni. De ezek a válaszok nem érdekelnek!

https://www.youtube.com/watch?v=DysgOJUh6sk

2019. dec. 3. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Akkor írd le, hogy milyen választ szeretnél hallani, aztán majd bólogatunk.
2019. dec. 3. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát engem a pénz az sosem érdekelt, mert mindig volt nekem elég, így nem okoz gondot pár menüt kifizetni egy elegáns étteremben. Az viszont zavarna, ha egy lány csak érdekből lenne velem, h ilyeneket fizessek neki.
2019. dec. 3. 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, mire gondolsz, mit kellene gondolni róla?

Szerintem ez a jelenet mindkét oldalról gáz. Amennyiben az úriember hívja meg hölgyet, akkor rá tartozik a számla rendezése. Elfogadott meghíváskor ugyanakkor az én véleményem szerint nem illik szemtelennek lenni és a legdrágább dolgokat kiválasztani:/ Itt a hölgy szemtelen, az úriember meg nyilvánvalóan a szexet fizeti, fizetné meg. Gáz.

2019. dec. 3. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:

#1. :D

Ha a férfi hívta meg a nőt, akkor a férfi fizet. Ha közösen megbeszélték, h jó lenne étterembe menni vacsizni, akkor fele-fele.

És, nem első randin kellene ezt megejteni (étterem), se a 2-on. Úgymond fizetős programoknál már azért képben kell legyen, h a másik "mit bír el", ill. gesztusként elfogadja-e a meghívást bármi nemű "elvárás... :)" nélkül.

2019. dec. 3. 20:58
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Csináljuk úgy inkább, mint az end of the fucking wordben, hogy senki sfizet vagy őszintén, mia jó büdös francot akaraz hallani?
2019. dec. 3. 21:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Természetesen írni nem tudok: world*
2019. dec. 3. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

1. Tisztázzuk az alapfogalmakat: ez nem egy film volt. Csak egy gagyi videó, borzasztó szereplőkkel.

2. Ha a férfi hívta meg, akkor ő fizet, rendeljen bármit a másik fél.

3. Ha megegyeztek a feles fizetésben, akkor felesben fizetnek.

4. Ha mindenki a sajátját fizeti, akkor mindenki azt fizeti.

5. Nevetségesen túl lett tolva.

6. Szánalmas, hogy még vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy egy meghívással már alap is a szex.

7. Elsőre randira nem megyünk étterembe.

8. Ha mégis, akkor ne hónap végén, ha tudja az ember, hogy addigra már ilyen szűkös.

L

2019. dec. 3. 21:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha nincs pénz, nem kell meghívni senkit étterembe. Az külön gusztustalan, ha ezt dugás reményében teszik.

A nő sem különb. Nem illik az étlap legdrágább fogásait rendelni.

2019. dec. 3. 21:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Lol ez olyan videó, ami alatt ríhatnak meg szophatják egymást az olyan kanok, akik csak gyökér nőkre buknak. :I
2019. dec. 3. 22:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Mit szabad rendelni akkor, ha nem akarok az első randin szexet? Egy húsleves belefér, vagy maradjak a zöldséglevesnél?
2019. dec. 3. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!