Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit, hogy egyszer kávéztunk ezek után vártam, hogy ő keressen, de nem tette a képeimet pedig kedveli?
Figyelt kérdés
Egyszer kávéztunk nem fogtam hosszúra az ismerkedését 45 perc mivel, úgy voltam vele, ha akar valamit keress , elvégre ő a férfi.
Nekem ő tetszik, de mivel nem lovagias és nem keresett, én pedig még régi módi vagyok nem keresett, nem írt, nem hívott pedig tudja mindkettő számomat.
Viszont ha kiteszek egy képét azt egyből kedveli.
Én nem kerestem, mert van bennem büszkeség, hogy nem futok egy f..szi után.
2021. márc. 15. 16:49
1/11 anonim 

válasza:

Nőként mondom, ez a játszmázás SZÁNALMAS! Az, hogy randi után megkérdezed, hogy van, netán megköszönöd a kávét még egyszer az nem azt jelenti, hogy futsz a f.sz után. Az, hogy ekkora paraszt vagy nem régi módiság, simán taplóság! Szerinted a pasinak nem esik jól, ha randi után kapna a másik feltől egy üzenetet, pár kedves szóval?
2/11 anonim 

válasza:

Ha érdekelnéd, akkor keresne. Ez off sajnos.
3/11 anonim 

válasza:

Azt jelenti, hogy kedveli a képeid, amiket megosztasz. Mondjuk nem értem, azzal, hogy tali után írsz neki, még nem jelenti azt, hogy te futsz utána.
4/11 A kérdező kommentje:
Pont azért mert ha érdekelném keresett volna, de nem tette ezért én sem, akkor minek kedveli a képeim .... :"-/
2021. márc. 15. 16:58
5/11 anonim 

válasza:

Ráadasul direkt leléptél 45 perc után? Nem csoda ha nem keres mert tökre olyan, mintha leráztad volna.
6/11 anonim 

válasza:

De hát te sem keresed őt, mégis érdekel. Mi ebben a logika?
7/11 A kérdező kommentje:
Mert tetszik külsőleg
2021. márc. 15. 17:00
8/11 A kérdező kommentje:
Új évkor írtam neki újévi köszöntőt, ő is vissza írt, de ezek után sem kérdezte meg, hogy vagyok én még hagytam, csak az bosszantó, hogy akkor minek kedveli a képeim miért ad sejtelmes jeleket.
2021. márc. 15. 17:05
9/11 anonim 

válasza:

Ha neked annyira tetszik, megkérdezheted, hogy esetleg nem lenne-e kedve meginni egy kávét, nem esne le a korona a fejedről. Ha nem, akkor töröld instáról és facebookról is, aztán nem fogja lájkolni a képeidet.
10/11 anonim 

válasza:

Neked is ugyan annyi megkérdezni, hogy hogy van. 🤷♀️ mennyivel egyszerűbb lenne, mint játszmázni és azon agyalni, miért lájkolgat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!