Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nála? Ő újságíró, én eladó.
Figyelt kérdés
32 éves kereskedelmi dolgozó vagyok, ezt a köznyelv eladónak hívja, de nem csak ennyi a feladatom (üzletvezető-helyettes vagyok egy német multi egyik boltjában). Randira hívtam egy ismerősöm ismerősét, ő 27 éves, újságírónő egy nagy online újságnál. Lehet esélyem nála vagy az ilyen lányok feljebb nézegetnek? Még nem válaszolt.2021. márc. 14. 19:31
2/14 A kérdező kommentje:
Most ezt miért kell?
2021. márc. 14. 19:38
3/14 anonim 

válasza:

Hát össze akarsz vele jönni... vagy nem?
4/14 anonim 

válasza:

Ez sok mindentől függ.
Tetszel-e neki, jófejnek tart-e, mik a preferenciái, mik az elvárásai stb stb.
Majd elválik.
5/14 A kérdező kommentje:
Online újságnál dolgozik, monitort meg nem árulunk.
2021. márc. 14. 19:40
6/14 anonim 

válasza:

én is dolgoztam újságíróként. ugyanolyan munka, mint bármi más.
7/14 A kérdező kommentje:
Tudom, csak olyan "értelmiségibben" meg "menőbbnek" tűnik... Ő egy ismertebb újságíró egyébként, komoly témákban ír, nem Blikk vagy ilyesmi.
2021. márc. 14. 19:58
8/14 anonim 

válasza:

Az újságíróság jelenleg nem annyira nagy vasziszdasz. Nem ezen múlik. Csak bátran.
9/14 anonim 

válasza:

Nézd, ha nem jön össze veled, akkor azt nem azért van, mert eladó vagy. Ha tetszel neki, akkor össze akar majd veled jönni, ha nem, akkor pedig nem. Tudom, kényelmes lenne a munkádra kenni, de azért a dolgok többnyire nem így működnek.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 8, amit ő csinál, az elég nagy was ist das :) Nem tudom miért vagy ilyen negatív vagy miért veszel minden egyes újságírót egy kalap alá. Én sem olyan vagyok, mint egy sima kasszás vagy egy sima árufeltöltő. Az életben vannak átmenetek, fokozatok, kivételek. Ha horoszkópot meg Való Világot írna, ez a kérdés nem születik meg. De nagyon nem ezen a vonalon mozog.
2021. márc. 14. 20:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!