Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok egy ilyen lányt? Ha igen hol?
Én simán megtenném már csak poénból is, de nem tehetem, egyrészt mert barátom van, aki ezt nem díjazná, másrészt totálisan barna vagyok! Tudtad, hogy egyszer el fog jönni az a nap, hogy kíváncsiak lesznek rá, te még is kamu képet mutogattál az állítólagos barátnődről, így aztán nem is teszi meg bármilyen csaj! Na ez hiba volt, mert így több mint valószínű a büdös életben nem találsz olyan csajt, aki szőke is, hasonlít is a képre, és még hajlandó is lenne eljátszani a szerepét! Ha hazudsz, legalább csináld jól!!!
Én is azt tanácsolnám amit a többiek. Szépen sírd el nekik, hogy szakított veled a barátnőd, mert mit tudom én, megunt, túl jó voltál neki az ágyban, vagy bármi... ez a legtisztább, aztán inkább csípj fel egy igazi csajt!
Mondd azt hogy szakítottak oszt csá.
(amúgy tényleg szánalmas vagy)
Írj 1 privit ha még aktuális a téma.
Vagy pedig mond azt h szakítottatok :)
Hajrá, és nem szánalmas -.-
Akik ezt irták azok mind olyan emberek lehetnek, akik annyira szánalmasak a maguk módján, hogy azt hiszik ők sosem hibáztak és nem is fognak^^
Pedig k'rvára nem így van.
Jahm és.. ha nem tudtok normális, segítő választ írni akkor inkább kuss.
Köszi.:D
Tia voltam^^.
az tényleg jo amit az elözö irt: játszd el te magad:D
vagy mond h szakitottatok..
én szivesen segitenék neked amugy de nekem világosbarna a hajam(:
Mondd higy szajókitottaok
Bocsi azirásért részeg vagyok:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!