Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Facebookon csajozók!Ezt ti is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon csajozók!Ezt ti is észrevettétek?

Figyelt kérdés

Az a meglátásom, kb 10 év Facebookon (is) történő csajozás után, hogy azok a nők, akik eléggé rejtik, hogy van párjuk, azok hamarabb is kaphatóak?

Tipikus jelek:

-leánykori névvel van fent

-felveszi a férje nevét, de elhagyja a "né" tagot, tehát Kovács Józsefnéből Kovács Ildikó lesz

-csak magáról van fent kép, illetve a gyerekekről, a férj max a képek 1-2%-án szerepel, az is ezer éves.

-elrejti a családi állapotát

- az örökzöld probléma: provokatív képek, természetesen nem érti, hogy mi azzal a baj, hogy ki van az egész melle, segge a profilképen, mert ez még semmit nem jelent:D

Mit gondoltok erről?

2021. márc. 13. 13:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%

Nincs ebben igazad, valaki attól mert hazas lehetnek jo képei.

És pl nem azért nem rakok fel képet a paromrol mert szégyellem hanem mert ő utal fotozkodni ki konyorgok egy képet évente és ennyi.

2021. márc. 13. 13:15
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező: csak egy baj van a felvetéseddel. Mindvégig kizárólag a saját nézőpontodból indulsz ki, ami elég nagy hiba, mert léteznek mások is.

Hidd el, aki kapcsolatban/házasságban él magasról lesz@rja, hogy ti, akik nyomorék módon a fb-ot ismerkedésre használjátok, mit gondoltok, ès mit vesztek jelnek.

Pont senkit nem érdekel.

Simán lehet, hogy nem akar “né” lenni, mert neki az úgy nem tetszik, ugyanez a helyzet azzal, ha simàn felveszi a férje nevét, lehet, nem tetszik a sajátja, lehet, a férje nem szeret fotókon szerepelni, és miért ne tenne ki magáról dekoltált felsőben fotót?

Szerintem túl sokra értékeled a magadfajták szerepét, a valóságban pedig senki nem foglalkozik ezzel, hogy random kanos vadidegenek mit fognak hinni, ha nem vagyok “né”.

2021. márc. 13. 13:26
 3/17 anonim ***** válasza:
29%
Hát ha direkt nagyon villantós képeket rak fel a nőci akkor tíz-ből tíz ember azt hiszi, hogy meg akarja magát dgatni. Ha ennek felismeréséhez külön szólni kell az baj. Nekünk is van olyan családos hölgy ismerősünk aki "véletlenül" mindig lengén van felöltözve egy ideje, bugyiban, profilképen meltartóban, csodálom, hogy a férje nem szólt még neki. Régen tök szolid volt, most minden kinn. Nézd, itt úgy is megpróbálják egyesek megmagyarázni, hogy "nincs ebben semmi, magának akar biztos tetszeni, járjon mindenki úgy ahogy akar" pedig az öltözékünkkel, viselkedésünkkel üzenetet is (!) közvetítünk.
2021. márc. 13. 13:31
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
#3: viszont lehet, hogy ő nem azt az üzenetet akarja elküldeni, mint amit a magadfajta szűkagyúak dekódolni véltek abból. Ez a meg akarja magát dugatni, ez jellemzően az áldozathibáztatók, sőt, még inkább a nemi erőszakolók narratívája.
2021. márc. 13. 13:36
 5/17 anonim ***** válasza:
18%
3. vagyok. Nem tudom, hogy más mit gondol magában aki félpucérra vetkőzik én nem teszem. Nőként írtam, nem kötelező derékig kivágott dekoltásban sem fotózkodni, ez képmutatás, a vicc hogy ezek a nők panaszkodnak aztán, hogy bepróbálkoznak férfiak priviben náluk. Mit képzelnek? Szerintem meg.... Mégis mire számítottak? Jó lenne felellősséget vállalnunk magunk miatt, milyen képet mutatunk magunkból.
2021. márc. 13. 13:48
 6/17 anonim ***** válasza:
28%
Én elhiszem, hogy sokan úgy érzik, hogy valahogy magukra kell vonniuk a figyelmet, mert ezt diktálja a világ. Akkor vagy valaki ha figyelnek rád, mint a Blackmirror sorozatban a Szabadesés rész, ahol pontozták ki mennyire népszerű, így kaptál hitelt stb. A fiatal lányok pedig egyszerűen borzasztóan naivak, ha nem tudják milyen hatást váltanak ki a férfaikból a hiányos öltözékükkel. Nem megsértődni kell, meg pontozgatni, hanem elgondolkodni kicsit. Nekem nincs lányom, de ha lenne azt szeretném, ha ő elsősorban ne a testével próbáljon meg érvényesülni hanem mondjuk a tehetségével.
2021. márc. 13. 14:19
 7/17 A kérdező kommentje:

"mint amit a magadfajta szűkagyúak dekódolni"

Taníts minket és írd le, akkor mit kell dekódolni abból, hogy kapcsolatban élő nők állnak ki pucsítva a Facebookra...

2021. márc. 14. 09:16
 8/17 anonim ***** válasza:
Én ugyan #2 vagyok, de úgy dekódold, hogy nincs hozzá közöd, úgyhogy foglalkozz a sajàt dolgoddal, vagy akihez közöd van. Hozzájuk mindenesetre nincs.
2021. márc. 14. 09:24
 9/17 A kérdező kommentje:

8.

Inkább maradtál volna csendben.

Ennyire hülye legyen valaki....

2021. márc. 14. 09:28
 10/17 anonim ***** válasza:
A hülye nem én vagyok, hanem aki azt hiszi, hogy férjes asszonyok vagy párkapcsolatban élő nők azért tesznek ki szexi/dekoratív/nem hétköznapi fotót/használják a nevüket így vagy úgy, hogy vadidegen kanos senkiháziaknak üzengessenek vele. El vagy tévedve.
2021. márc. 14. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!