Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet egy pasi ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy pasi ennyire gyerekes felfogású?

Figyelt kérdés
Ma elmentem randizni egy pasival, első randi volt. Sétáltunk, beszélgettünk. Az összes “bókja” tapintatlanul szexista volt, elég lekezelően beszélt, valamint hímsoviniszta is. Egy óra beszélgetés után konkrétan felhívott dugni, és mikor közöltem hogy biztos hogy nem fekszem le vele, akkor szó szerint elsírta magát, hogy miért nincs szexuális vonzereje, és miért nem akar senki kefélni vele, és hogy milyen ciki hogy 24 éves és szűz. Mikor elmondtam neki mindent, hogy szexista, hímsoviniszta, lekezeli a nőket, azt írja magáról hogy az ágyban milyen ügyes, majd kiderül hogy szűz, és utána még azt is hogy milyen férfiatlan azért sírni első randin mert nem akart veled lefeküdni a nő, még pofon is akart vágni. Hogy lehet így viselkedni? 23N

2021. márc. 13. 12:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Uhh... Hát itt vannak bajok... Nem gyerekes felfogású, hanem valami mentális baj van nála.. 😕
2021. márc. 13. 12:35
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Anyuci kedvence 🙃🙂
2021. márc. 13. 12:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A netes beszélgetés során nem jött ki, hogy valami nem stimmel vele?
2021. márc. 13. 12:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem, mert ott játszotta magát, hogy legyen randi, lehet kicsit vak voltam én is!
2021. márc. 13. 13:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idő után találkoztatok? Ugye nem lesz folytatás?
2021. márc. 13. 13:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Kb 1 hétig beszélgettünk. Ezek után? Kizárt! Nem akarok ilyen pasitól semmit.
2021. márc. 13. 13:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Már az fura, hogy azt megirja, hogy milyen az ágyban.
2021. márc. 13. 13:17
 8/13 anonim ***** válasza:
7%
gyerekes mert kisfiukkal kezdessz.ffiakkal ismerkedj 30 felett...
2021. márc. 13. 13:40
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Van 30 felett is ilyen, és 20 éves is aki nem ilyen
2021. márc. 13. 13:43
 10/13 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Ez egy nyomorult sz*rhalmaz. Egy csíra. Még hogy pofon vágni téged azért, mert először találkoztatok és nem akarsz vele szobára menni...? Meg szexista, hímsovi szövegek, és akkor jön az "értelmiségi" kérdéssel, hogy "De mé'?" Ezt fel kellene rúgni, de hogy le se essen!

Nem tudom, hogy hogyan lehet ez a létforma ilyen, de BORZALMAS.

2021. márc. 13. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!