Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos pasik! Nektek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos pasik! Nektek mi a véleményetek az ilyen felfogású/életszemléletű csajokról? (lentebb)

Figyelt kérdés

Először is vonatkoztassunk el attól, hogy híres és ismert, ugyanis több hozzá hasonló felfogású "civil" lánnyal lehet találkozni a hétköznapokban.

https://www.youtube.com/watch?v=967ffvThdtU

Másodszor pedig szeretném hangsúlyozni, hogy kifejezetten az átlagos (kissé sarkítva, de véletlenül sem a tizenmilkás BMW/Merci és a sokezer eurós havi jövedelmű) pasik véleménye érdekelne. Fel tudnátok venni az ilyen típusú nők életritmusát? Hogyan képzelnétek el vele mondjuk egy hosszútávú kapcsolatot? Van-e közületek olyan, akire ez a szintű elhivatottság már ijesztően hatna. Én nem szégyellem bevallani, hogy nekem az ilyen szinten motivált nők - akik képesek kis túlzással megváltani a világot, miközben szétrobbannak a szépségtől és az önbizalomtól - annyira nem jönnek be. Hangsúlyozom tisztában vagyok vele, hogy én vagyok a lúzer és ez nem az én szintem (komment formájában úgyis kaptam volna az ívet :P), de nyugodtan vállalom és biztosan van még jópár ilyen önkritikus férfi rajtam kívül. Fogalmazzátok meg részletesen a gondolataitokat! Illetve egy bónuszkérdés: A testépítők tényleg ennyire nem élnek nagy lábon vagy csak azért látható a videóban, ahogy Kiss Virág egy totál átlagos kocsit vezet egy luxusautó helyett, hogy a videó készítői a polgárpukkasztás legcsekélyebb lehetőségét is kizárják?

2016. aug. 2. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Te, nekem ez a csaj kicsit sem jön be.

Nekem 5 rongyot nem érne meg egy este vele...

2016. aug. 2. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Volt egy làny top manager egy mlm cégben. Szavai alapjàn egy szerény szeretetre vàgyó làny volt. Àm a tetteu és facebook bejegyzései alapjàn egy nagyon nagyvilàgi làny. Menő éttermekben kàvézókban talàlkozgatott a baràtnőivel. Sokat utazott kettős àllampolgàr volt 1,5milliós autót "zsebből fizetett" ki. Welness hétvégékre jàrt...45e forintos tàskàja volt Utazott tàrgyalt ... azt mondta ezeket azért teszi és posztolja làssàk az mlmbe behúzott tagok , hogy milyen jól lehet ebből élni . Ja meg egy spermadonort akart a gyereket anyagi értelemben ő akarta,nevelni. Szóval nem nem tudtam volna egyrészt anyagilag màsként nem arra vàgytam , hogy néha ha megàll a fényűzéssel akkor legyen ràm 5perce.
2016. aug. 2. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Én érzem magam elég felkészültnek lelkileg ahhoz, hogy legalább megpróbáljam egy hasonló lánnyal, persze majd csak élesben derülne ki, hogy hogyan menne.

Ha meglenne részéről a ragaszkodás felém is, akkor nem állnék ellen.

2016. aug. 2. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen csaj hasonló "gyúrós" párt keres magának aztán egész nap a testzsírszázalékokról menne a témázás meg a fehérjebevitelről. Átlag sörhasú vagy gebejózsi nem nagyon rúghatna labdába. zsák a foltját..de jó is ez így.
2016. aug. 2. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy motivált valaki, mindenképpen pozitívum. Viszont ennyi információ pedig kevés ahhoz, hogy megítéljek egy nőt. Ijesztőnek pedig abszolút nem nevezném.

"Ilyen csaj hasonló "gyúrós" párt keres magának aztán egész nap a testzsírszázalékokról menne a témázás meg a fehérjebevitelről. "

Jogászként lehet több mindenről van fogalma, mint neked átlag Jóskának. :-)

24/F

2016. aug. 2. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Lány vagyok. Aranyos lánynak tűnik amúgy, csak azt nem értem, hogy miért sminkben jár edzeni?!?!:D remélem ez csak a kamera miatt volt. ha valaki nem izzadja le a sminkjét edzés alatt, az nem is edzett. plusz tök hülyeség, nem tud lélegezni a bőre...
2016. aug. 2. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Elég átlagos pasi vok, de nekem nem kéne ez a csaj. Nem arról van szó, hogy savanyú a szőlő, de bennem nem indít el semmit. Felszínes, mű. Nem szeretem az ilyet. De mondjuk engem már önmagában a műszempilla kiakaszt.
2016. aug. 3. 19:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem mű. Viszont az ilyen szintű elhivatottság/precizitás és motiváció nem áll jól egy nőnek. Persze tudom én vagyok egyedül a lúzer (hímsoviniszta) és mindenki más 4 nyelven beszélő üzletember/olimpiai bajnok/ENSZ nagykövet stb. Rengeteg szolid viselkedésű ugyanakkor hasonló kinézetű csajt/diáklányt szoktam látni és ők egyszerűen csak élik az életüket, ugyanúgy mint kevésbé szép társaik. Nem figyelik a kalóriákat/testzsírszázalékokat stb. Én elismerem, hogy szép és csinos, de az életstílusából adódóan el nem tudom képzelni, hogy testépítő/fitnesz pasin illetve pénzes üzletemberen (trophy wife) kívül képes lenne egy átlagos férfival normális életet élni.
2016. aug. 3. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!