Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos pasik! Nektek mi a véleményetek az ilyen felfogású/életszemléletű csajokról? (lentebb)
Először is vonatkoztassunk el attól, hogy híres és ismert, ugyanis több hozzá hasonló felfogású "civil" lánnyal lehet találkozni a hétköznapokban.
https://www.youtube.com/watch?v=967ffvThdtU
Másodszor pedig szeretném hangsúlyozni, hogy kifejezetten az átlagos (kissé sarkítva, de véletlenül sem a tizenmilkás BMW/Merci és a sokezer eurós havi jövedelmű) pasik véleménye érdekelne. Fel tudnátok venni az ilyen típusú nők életritmusát? Hogyan képzelnétek el vele mondjuk egy hosszútávú kapcsolatot? Van-e közületek olyan, akire ez a szintű elhivatottság már ijesztően hatna. Én nem szégyellem bevallani, hogy nekem az ilyen szinten motivált nők - akik képesek kis túlzással megváltani a világot, miközben szétrobbannak a szépségtől és az önbizalomtól - annyira nem jönnek be. Hangsúlyozom tisztában vagyok vele, hogy én vagyok a lúzer és ez nem az én szintem (komment formájában úgyis kaptam volna az ívet :P), de nyugodtan vállalom és biztosan van még jópár ilyen önkritikus férfi rajtam kívül. Fogalmazzátok meg részletesen a gondolataitokat! Illetve egy bónuszkérdés: A testépítők tényleg ennyire nem élnek nagy lábon vagy csak azért látható a videóban, ahogy Kiss Virág egy totál átlagos kocsit vezet egy luxusautó helyett, hogy a videó készítői a polgárpukkasztás legcsekélyebb lehetőségét is kizárják?
Te, nekem ez a csaj kicsit sem jön be.
Nekem 5 rongyot nem érne meg egy este vele...
Én érzem magam elég felkészültnek lelkileg ahhoz, hogy legalább megpróbáljam egy hasonló lánnyal, persze majd csak élesben derülne ki, hogy hogyan menne.
Ha meglenne részéről a ragaszkodás felém is, akkor nem állnék ellen.
Az, hogy motivált valaki, mindenképpen pozitívum. Viszont ennyi információ pedig kevés ahhoz, hogy megítéljek egy nőt. Ijesztőnek pedig abszolút nem nevezném.
"Ilyen csaj hasonló "gyúrós" párt keres magának aztán egész nap a testzsírszázalékokról menne a témázás meg a fehérjebevitelről. "
Jogászként lehet több mindenről van fogalma, mint neked átlag Jóskának. :-)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!