Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt mondja hogy legyek komolyabb felfogású. Szval megakar változtatni? 18/L
Azért valakit megváltoztatni egy kicsit mást jelent. Ez ilyen tipikus női túlreagálós dolog.
"Azt mondta menjünk sportolni közösen. Dagadt vagyok?" típus.
mikor, hogyan és mire mondta, hogy komolyodj meg, mire gondolhatott? mert ez így önmagában nehezen értelmezhető, ha nem ismerünk. túl sok mindent jelenthet.
valószínűleg megváltoztatna vele téged, de nem biztos, hogy ez hátrányodra válna. viszont fiatal vagy még, idővel úgyis komolyabbá válsz valószínűleg és a komolyabb felfogás nem jön magától, sem parancsra, annak ki kell alakulnia. csak az a kérdés, hogy neki van-e türelme kivárni, hogy megkomolyodj, vagy inkább lecserél valaki olyanra, aki már komolyabb nálad és így jobban megfelel neki.
szerintem a kérdés nem is annyira az, hogy meg akar-e ezzel változtatni téged, hanem hogy mit és mennyire akar rajtad megváltoztatni és hogy te tudsz, vagy akarsz-e annyit és olyan irányba változni, vagy sem?
Nem mondom,hogy ne foglalkozz vele,de majdnem.
Csak egy bizonyos fokig tud az ember változtatni magán,rossz beidegződés,rossz szokások,ilyesmi.
A gondolkodásod úgysem fogod tudni gyökeresen megváltoztatni,az ember gondolkodásmódja a korral változik,bölcsebb lesz,máshogy lát dolgokat, mint korábban, érettebben gondolkodik.
Nem kell kétségbe esned, szerintem nincs semmi baj,nyugalom.:)
Kérdezz rá a párodnál,pontosan mi nem tetszik neki,és beszéljétek meg.
Gondolom némi nézeteltérésről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!