Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs egy értelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Torgyan Endre kérdése:

Miért nincs egy értelmes egyéni felfogású lány se?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elkezdtem randizni mostanság és kiábrándultam a lányokból, olyan szinten csalódtam már nincs kedvem találkozni lányokkal, legtöbben ebben a mainstream média világban ébren álmodnak, nincs egyéniség a legtöbb szinte majdnem ugyan olyan. Én nem csak szexet akarok hanem végre egy normális kapcsolatot akivel eltudom képzelni a jövőmet,de egyre aggasztóbb a helyzet... 22F vagyok és elborzaszt amit látok,tapasztalok. Mindegyik iszik,dohányzik, nem tudnak sütni, főzni, egyéniség nulla, én vagyok csak ilyen szerencsétlen ? Olyan mint ha álomban élnének, pedig nincsenek nagy elvárásaim, főleg ezek után.. Tudom közhely ,hogy a belső a lényeg ,de én úgy fogalmaznék ha a belső oké akkor sokat tud dobni egy lány külsején. Nagy igényeim vannak? ne dohányozzon, ne igyon, legyen szókincse, egyénisége, tudjon főzni (mert én tudok csak azért mondom fiú létemre és nem vagyok szakács :D ) sőt azt se baj ha tud teregetni ( mert azt is tudok ) köszi előre a válaszokat !

2016. ápr. 5. 21:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

te is 'ébren álmodsz' egyébként

és az ha valaki tud főzni akkor az már nem alszik ébren

mivaan? :D

2016. ápr. 5. 21:33
 2/14 anonim ***** válasza:
14%
üdv a klubban! én is ezt tapasztalom sajnos amit te. a média teljesen átprogramozta a mai társadalom agyát. már én se randizom felesleges
2016. ápr. 5. 21:34
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Special snowflake vagy.
2016. ápr. 5. 21:38
 4/14 anonim ***** válasza:
40%
Ilyen lány azok között van, akiket kizársz külső alapján.
2016. ápr. 5. 21:39
 5/14 A kérdező kommentje:

értelem túl teng itt is :D

zsidó fiú:

Látom te látod amit én látok :D

2016. ápr. 5. 21:41
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem csak a lányok ilyenek, a 20-as fiúk is mind ilyenek, tehát az egész korosztály ilyen. Érdemben sajnos nem tudok válaszolni, hol találsz rendes lányt.
2016. ápr. 5. 21:51
 7/14 anonim ***** válasza:
84%

Az összes ilyen lány nevében kérdezem: hol vannak a normális pasik??

19/L

2016. ápr. 5. 21:53
 8/14 A kérdező kommentje:
Épp itt van egy.. Ha gondolod egy kávét megihatunk :D
2016. ápr. 5. 21:57
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy ez tényleg az egész korosztályra jellemző, nemcsak a lányokra. Na jó persze vannak kivételek, de hát sajnos ritka. Lányként én is ezt tapasztalom, csak nyilván a fiúkkal. Buli, pia, mindenkit megdugni és kb itt kimerült a történet. Elszomorító. Nagyon is. Épp ezért is vonzódom az idősebbekhez.

22L

2016. ápr. 5. 22:01
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Remek szakács vagyok,intelligensnek mondanak,bő a szókincsem,bármiről tudok beszélgetni,van egyéniségem,VISZONT dohányzok és kb. kéthetente bulizok (ilyenkor iszok is).A párom így is szeret.Kérdező,te akinek ilyen elvárásai vannak a lányok felé,mit tudsz nyújtani?Nem lehet,hogy azoknak a lányoknak akikről te álmodozol,kevés vagy?
2016. ápr. 5. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!