Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs egy értelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Torgyan Endre kérdése:

Miért nincs egy értelmes egyéni felfogású lány se?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elkezdtem randizni mostanság és kiábrándultam a lányokból, olyan szinten csalódtam már nincs kedvem találkozni lányokkal, legtöbben ebben a mainstream média világban ébren álmodnak, nincs egyéniség a legtöbb szinte majdnem ugyan olyan. Én nem csak szexet akarok hanem végre egy normális kapcsolatot akivel eltudom képzelni a jövőmet,de egyre aggasztóbb a helyzet... 22F vagyok és elborzaszt amit látok,tapasztalok. Mindegyik iszik,dohányzik, nem tudnak sütni, főzni, egyéniség nulla, én vagyok csak ilyen szerencsétlen ? Olyan mint ha álomban élnének, pedig nincsenek nagy elvárásaim, főleg ezek után.. Tudom közhely ,hogy a belső a lényeg ,de én úgy fogalmaznék ha a belső oké akkor sokat tud dobni egy lány külsején. Nagy igényeim vannak? ne dohányozzon, ne igyon, legyen szókincse, egyénisége, tudjon főzni (mert én tudok csak azért mondom fiú létemre és nem vagyok szakács :D ) sőt azt se baj ha tud teregetni ( mert azt is tudok ) köszi előre a válaszokat !

2016. ápr. 5. 21:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló:

Nem gondolom,hogy kevés lennék, mert nagyon tudok szeretni, magas IQ és még magasabb EQ-val rendelkezek, csúnyának se mondanám magam ,mert jó képűnek tartanak mások, szóval nem mondom ,hogy tökéletes vagyok,de vannak nálam sokkal rosszabbak. Szeretek rendszeresen sportolni,napi 5km futok olvasni ,egészségesen táplálkozok, nem eszek se lisztet,se cukrot hátrányaim: kicsit antiszocc vagyok, önfejű, akaratos, ki állok az igazam mellett, ja és majd most tetetem fel a fogszabályzót, mert kicsit csálék a fogaim, de viszont olyan egészségesek mint a makk.Szerintem többet leírtam magamról mint amit kellett:D

2016. ápr. 5. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:

"nem eszek se lisztet,se cukrot"

ÉS ezt divatból csinálod, vagy betegség miatt? ha betegség miatt, akkor nem szóltam, de tudod, kinek van kedve főzéskor még az aktuális szeszélyeidet is figyelembe venni... pl. én laktózérzékeny vagyok, így a tejes kaják kilőve, ha nem lehet használni sem lisztet, sem cukrot, plusz ugye még amiket az íze miatt nem szeretsz, akkor már elég nehéz főzni, pedig jó szakácsnak tartanak. Ezek nélkül is lehet egészségesen étkezni, de én ilyen kívánságok mellett azt mondanám, hogy főzz magadnak...

2016. ápr. 6. 00:26
 13/14 anonim ***** válasza:

#11: az eddig leírtak alapján nem tippelnék nálad túl magas EQ-ra (hozzá kell tenne, hogy az EQ, mint fogalom, szerintem hülyeség, de ez most nem számít).

Miért kérdezel olyat, ami nyilvánvalóan nem igaz? Lehetetlen, hogy minden lány egyforma legyen. Igenis vannak itelligens, értékes lányok, akik két lábbal állnak a földön és még csak nem is dohányoznak.

Több oka is lehet, hogy nem találkoztál ilyennel, leírom, mire tippelek:

1. nem csak egy szűk keresztmetszetben kerestél? Értve ez alatt kort (túl fiatal) vagy bizonyos szubkultúrát, specializált helyeket. Egy szórakozóhelyen nagyon könnyű bárkit felszínesnek és értéktelennek ítélni. Plusz a fiatalabb lányok nyilván éretlenebbek.

2. nem az értékeléseddel van gond? Nem ítélsz jelentéktelen külsőségek alapján, nem vonsz le túl hamar következtetéseket? Példa: vastag keretes szemüveg --> semmirekellő hipszter bölcsész. Magassarkú --> plázapi­csa, biztos most szállt ki a BMW-ből a redős tarkójú felkokszolt kanja mellől. Rasztás: lecsúszófélben lévő büdös, szőrös, primitív, füves hippi. Érted, miről beszélek.

3. Nem csak peched volt mostanában?

2016. ápr. 6. 08:03
 14/14 Sunshinedoll ***** válasza:
60%

Ne randizz akkor, külön hálásak lennénk érte.

Szeretettel:

lányok

2016. ápr. 6. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!