Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi akar lenni, milyen felfogás ez?
30 éves pasi aki kb 10-en éves szinten van,magát fotózza és félmeztelen képeket rak ki magáról az egója az egekben van,buta mint a fene és ezt be is vallja,de egy értelmes választ nem tud semmire sem adni,csak ilyen semmit mondó kitérő válaszokat,azon nyavajog,hogy nem ír rá senki,de ő nem foglalkozik csak magával,eljátssza a kedves aranyos fiút,de ez csak álca mert iszonyat bunkó és érzelmileg zsarolja a másikat ha az nem azt csinálja amit akar,hazudik mindenről és nem számol be semmiről,mert az nem tartozik a barátnőjére,még ha eltűnik napokra akkor sem...
folytassam?
nekem is vannak rossz tulajdonságaim,mint mindenkinek,de neki nincs jó egy sem,csak megjátssza azokat
nekem ha pasim akkor törődök vele,megkérdem,hogy hogy van? de ő nem,egyáltalán nem érdekelte semmi sem velem kapcsolatban,rózsaszín póni plüsst akart rám tukmálni,mintha gyerek lennék
csak voltam a barátnője,szerencsére
egy iszonyatosan önző és kihasználós ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!