Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a felfogás itt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a felfogás itt, hogy egy ronda nőnek is minden ujjára jut pasi?

Figyelt kérdés

Az átlagos férfiak pedig ezzel szemben örökre egyedül maradnak.

Én pont azt tapasztalom, hogy a kevésbé előnyös külsejű férfiak is nagyon csinos barátnőre vágynak.

22 év alatt rám se nézett senki, pedig nem vagyok elhanyagolt "zsírdisznó". Nem, még olyan se, aki nekem nem tetszett, ezért nem vettem észre.

2017. okt. 22. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Majd megírnád, hány ajánlatod lesz 10 perccel a kérdés kiírása után? Köszi!
2017. okt. 22. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnek igaza van. Most jönnek a privátok, akik látatlanban megadnának neked mindent, még feleségül is vennének, pedig gőzük sincs hogy nézel ki. :-) Én is kaptam már olyan ajánlatokat itt, hogy hajjajj
2017. okt. 22. 14:48
 3/6 AchromaticSmarties ***** válasza:
96%
Szerintem az itteni nőgyűlölő férfiak saját magukat értik a nők minden ujjára jutó pasik alatt, hiszen ők minden nő ujjára jutnának, ha érdekelnének bárkit.
2017. okt. 22. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
A kérdést kiegészíteném, hogy még egy ronda nőnek is jut minden ujjára pasi, SZEXRE. Ha nem hiszed, próbáld ki. Állj ki az út kjözepére nőként, és kiáltsd el magad, hogy Dugni akarok! Lesz jelentkező bőven, bárhogy is nézel ki. Ha ezt egy rusnya/átlagos pasi csinálja, max. leköpik. A párkapcsolat az más tészta.
2017. okt. 22. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Mivel minden p*nci a nőknél van (job esetbe)ezért az allítás igaz.

Igen sajnos az is igaz hogy manapság egyre jobban elfogadott a fiatal nőknél hogy a vinzodás helyett a anyagi biztonság felé dől a mérce ami szerintem undoritö , de kinek mi.

2017. okt. 22. 16:38
 6/6 mikeXxX ***** válasza:
Osztom a 4# véleményét mivel van nekem is ronda férfi és nő ismerős is és férfi senkit sem talál míg a nőt pedig mindig valaki használja .
2017. okt. 22. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!