Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúkák, ez mégis hogy van nálatok?
10-ből 9 csak dugni akar, mert nem kell kapcsolat, minek, stb.
Majd ha ezt megkapjátok, jön az, hogy csak erre jó... Honnan a feltételezés, hogy jó lehet-e másra vagy sem, ha nem is akarjátok megadni az esélyt, mivel nektek nem kell több?
Ja, és a k*rvázás, ®ibancozás nagy divat... Ha a csaj beadja magát, akkor azért. Ha nem, és visszautasít, akkor meg azért.
Vagyis semmi nem jó...
(A kérdés NEM a lelki sérült "nekem már mindegy lenne, csak legyen valakim" hozzáállású, naphosszat gép előtt kockuló egyéneknek szól...
És ne személyeskedjünk, mindezeket leginkább beszélgetések alapján vontam le....)
Csak mert rossz tapasztalataid vannak, nem kéne általánosítani.
Igen, vannak olyan srácok, akik ilyenek mint amilyeneket itt leírtál, de nem mind.
általánosítás, mint mindig. vannak ilyenek is és olyanok is. egyéne válogatja, valamint az sem mindegy, milyen társaságban hangzanak el az ilyen megnyilvánulások.
ha a személyes véleményemre kíváncsi vagy, írj üzenetet és elmondom :)
Többnyire neten ismerkedek.
És ez az átlag.
A másik végletet a zárójelben jellemeztem.
Férfiaknak ezeket nem nevezhetem.
Mert nem azok.
A srácok túl gyerekes, a pasik meg olyan snassz....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!