Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám visszacsinálni és visszakapni őt?
Én hülye állat, 2 hete kitettem a szűrét a pasinak, aki azt írta nekem, hogy úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok... soha nem mondott még ilyet senki sem. Nem kapcsolat volt, csak szex, de abból világklasszis és tökéletes. Soha ilyen jó még nem volt senkivel. Én meg felszívtam magamat, hogy a csajának szívecskés puszis, meg ölelgetős postokat tesz ki a facere és dobtam és azonnal tiltottam is, így esélye sem volt magyarázatot adni.
De nem bírom kiverni a fejemből, lehet kezdtem is már beleszeretni...

Nem csináltál hülyeséget azzal, hogy kitetted a szűrét egy olyannak, aki bár azt mondja, hogy tökéletes vagy, de akkor is inkább a barátnőjével marad. Mondani lehet bármit, ha a tettek nem igazolják, akkor ne hidd el. Ha tényleg téged akarna, hidd el, hogy lépne. De annyira nem akar, csak jó voltál pluszban, csak szexre.
Azt meg inkább hagyjuk is, hogy alapból nem kellett volna olyannal kezdeni, aki kapcsolatban van. De gondolom ezt te is tudod, úgyhogy nem fejtegetem tovább.
Inkább hagyd, lehet most hiányzik, de hosszú távon jobb lesz így.

#4 hát ez az, hogy nem elég mert még az ölelésébe is belehalok kicsit, annyira jó vele :(
#3 köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!