Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítást mekkora esélyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítást mekkora esélyel lehet visszacsinálni?

Figyelt kérdés
Kb. mi a statisztika erre?

2020. jún. 30. 23:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ird le mi történt, és ki fog derülni:D
2020. jún. 30. 23:50
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
50%... Vagy sikerül, vagy nem.
2020. júl. 1. 00:00
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Hallottam olyat, hogy valakik évek múltán újra összejöttek, és már tök boldogak voltak.
2020. júl. 1. 00:03
 4/12 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Thats my topic..

Van ilyenkor valami jó módszer? Meddig érdemes várni? Gondolom személyesen preferáltabb mint fb-n.

2020. júl. 1. 00:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A szakítást azt már sehogy, az már megtörtént...🤔🤔
2020. júl. 1. 10:07
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Hát ebben a gerinctelen világban simán vissza lehet.

Mert a sok hülye megbocsát annak aki kirúgta ahelyett hogy szemen köpné!!

Velem is volt már ilyen, nem egyszerű de párod lehet másik de becsuleted csak egy van.

2020. júl. 1. 16:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szarul esett, mert en nem.tudtam volna vele ezt megtenni, szerintem sokkal durvabb dolognak kene ahhoz tortenni, hogy lapatra tegyen. Viszont tenyleg o adta a jovokepem, vele akartam majd csaladot is kesobbiekben. Ezert tudnek valoszinuleg megbocsatani, megha en szembekopve is erzem magam. Meg azert, mert ez rajtam is mult, tobbet kellett volna az erzeseivel es a kapcsolatunkkal foglalkoznom.
2020. júl. 1. 18:45
 8/12 anonim ***** válasza:
33%
Igen, ez az! Ő hagyott ott téged a francba de még te érezd magad hibásnak!!
2020. júl. 1. 19:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, összességében haragszok rá és végtelenül csalódtam benne hogy ilyen könnyen meg tudta ezt tenni velem, főleg 250km-re otthontol este 6kor, másrészt magamra is rettentően haragszom hogy nem tettem meg mindent a kapcsolatér. De harmadrész még mindig minden másban őt érzem a tökéletes nőnek.
2020. júl. 1. 20:16
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

Gartulalok!

Ezzel mentalitással sokat fogsz még szívni az életben!

Nagyszüleid 50 évig együtt voltak, olyan szar helyzetekben ahol te a falat kaparnád mégis kitartottak egymás mellett!!

Téged meg kibaszás valami kamu dumával aztán itt rinyalsz a majom miatt!

2020. júl. 1. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!