Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van az, hogy egy rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy rossz kapcsolatnal ki akarok szallni de mikor megtortenik visszacsinalnam?

Figyelt kérdés
Ez raadasul lazabb kapcsolat mert o nem akart komolyabbat, en pedig azt kerestem.. Mivel jo vele igy beleragadtam 8 honapra.. 9 napig nem beszeltunk pedig elotte olyan volt mintha kicsit jobban kotodnenk (tisztaban voltam hogy továbbra sem akar kapcsolatot de lelkileg jobban egymasra hangolodtunk) aztan megint bekattant nekem hogy ezt nem kellene egyikunk sem kereste a masikat.. 9 napig.. Kozben kiderult h o tinderre regisztralt.. Ami rosszul érintett. A 9 nap alatt ugy voltam vele hogy ezt hagyni kellene de erot gyűjtöttem a lezarashoz.. Cska kozben kiderult h o mar fent van.. Azt mondta mivel hallgattam igy azt gondolta hogy nem erdekel engem.. Mindketten belefaradtunk szerintem.. Es jobb is hogy vége de most megis visszacsinalnam vagy kijavitanam legszivesebben.. Nem tudom miert vagyok ilyen
2020. máj. 3. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A megszokás húzz vissza hozzá. Velem is pontosan ez volt. Én időben kiléptem, eleinte szenvedtem nélküle, de megálltam, hogy ne keressem és az idő fokozatosan megoldotta a problémát. Életem egyik legjobb döntése volt akkor szakítani.
2020. máj. 3. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert van benned érzelmi kötődés. Ahhoz még szeretned sem kell igazán a másikat, hogy kialakuljon.

Gyakorlatilag meg kell őt gyászolnod! Mint egy halott szerettedet.

Lélektanilag ez a menete egy ilyen érzelmi kötelék megszakításának.

Tehát az idő fog segíteni a felejtésben, és segítségedre lesz az, hogy mindent eltörölsz és tiltasz, ami hozzá köthető, illetve az, ha eltereled a figyelmedet (barátok, új kapcsolat, sport, hobbi, munka, tanulás, ...)

azon kívül, hogy kötődsz hozzá, még motiválhat az, hogy azért voltak előnyei annak a kapcsolatnak, amiket most elveszítettél. és hiába a hígfos, mégis jobb néha benne ülni, hogy közben kiszolgálnak csomó dologban.

Vigyázz, hogy ne legyél ilyen kapcsolatfüggő. Ne félj a szingliségtől! És addig ne akarj új kapcsolatot, amíg nem tudsz egyedül is boldog lenni! Ezt meg kell tanulnia az embernek. Leginkább asszertivitás.

2020. máj. 3. 20:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából 6 éve egyedul vagyok.. Es csak ilyen eleve halálra ítélt kapcsolatokba keveredem. O kulfoldi es ugy volt hogy hamarabb athekyezik ezert nem akart komolykapcsolatot. Ma most ki lett mondva, hogy ki mit szeretne merre haladjon ez az egesz. O inkabb most bem szeretne monogam lenni.. Eleinte ugy írta ugy tűnt hogy velem is megtartana a kapcsolatot.. De igy akkor kimondtam, hogy nekem ez nem fer bele. Ez kb az eletem elso hatarozott lezarasa amit en mondtam ki... Es megkönnyebbültem. Egesz delutan sirtam amig bizonytalan volt.. Szerintem mindketten vartuk, hogy a masik mondja ki.. Mert par napja tudtuk, hogy ez jön.. Eleve 8 hónapja azert nem akartam belemenni, mert magamat akartam megismerni.. Es boldog lenni egyedul. Köszönöm a valaszaitokat
2020. máj. 3. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen... van egy szerencsefaktor része az ismerkedésnek. Egyszerűen nem tudhatjuk, hogy a másik mit akar, és milyenek a szándékai. Egy megelőlegzett bizalommal vagyunk felé, amivel bármikor visszaélhet 😕

Meg igen. Legalább te tudd határozottan, hogy mit szeretnél a másiktól, ennyi önismeret kell, mikor összejössz vele. Ez kicsit olyan volt, mintha egyikőtök.sem tudná...

2020. máj. 3. 22:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen.. En azert ragadtam bele mert mar regota egyedul vagyok es jo volt, hogy van aki erdeklodik, ha talalkoztunk jo volt vele. Vonzott nagyon.. Mikor eloszor meglattam onnantol kezdve ilyen megmagyarazhatatlanul azt ereztem, hogy meg kell erintenem, olelnem.. Es o is mondta, hogy ezek az erintesek milyen fontosak voltak neki.. Na mindegy most gozerovel magamra fogok koncentrálni
2020. máj. 3. 22:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, hogy leírom, hogy pont az volt a baj, hogy o lazat akart en meg komolyabb kapcsolatra vágyom erre betalalnak privátban szexkapcsolat reményében 😅
2020. máj. 4. 09:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez később is így lesz, és nem tudom azt mondani, hogy egyszerű visszautasítani egy ilyen vonzó lehetőséget. Mert az ember vágyik rá.

(Mármint nem ezt a felajánlást 😃 , hanem amilyen a mostani kapcsolatod volt)

Csak aztán értelme nincs, amikor már komolyat szeretnél. De hát a hormonok...

2020. máj. 4. 09:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen igaz... Es itt próbálom még mindig megfejteni magam, feldolgozni mi hogy volt.. Mar januarban elengedtem.. Es csak azert talalkoztunk februarban mert random beállított.. Amirol ez jutott eszembe : [link] hogy ilyen voltam. Jo legalabb azert szinte mindennap keresett. Lehet ez fog hiányozni..mert utoljara februarban voltunk egyutt.
2020. máj. 4. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!