Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet ezt sos instant...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt sos instant visszacsinálni?

Figyelt kérdés
Nagyon jót chateltem egy vonzó férfival Tinderen, aztán egyszer csak látom, kitörölt... Azt írtam neki véletlenül, hogy "tisztára egy náci vagy" és törölt... Ez auto correct hiba, azt akartam írni, maci... Ezer éve nem volt ilyen izgalmas matchem Tinderen, erre ez... Tegnap este kezdtünk dumálni...
2021. jan. 17. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Minden megírt üzeneted ezentúl elolvasol elküldés előtt.

Miért kell az elküldésekkel annyira sietni?

2021. jan. 17. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt már bebuktad. Legközelebb jobban figyelsz.
2021. jan. 17. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az is érdekes, ha egy "nagyon jó beszélgetés" után erre nem ír egy döbbent kérdőjelet, hanem zsigerből töröl :)
2021. jan. 17. 15:15
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Kamu. Egyébként is alap hogy autokorrekt off.
2021. jan. 17. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

A maci és a naci szót nekem is mindig átírja nácira az autokorrektur :D Most is közbe kellett lépnem, hogy ne írja át őket :D

De azért nem értem, a szövegkörnyezetből elvileg világos kellett volna hogy legyen neki, hogy nem lenácizni akarod, és visszakérdezni vagy valami...így inkább nekem olyan sajnos, mintha ez egy jó ürügy lett volna neki, hogy törölhessen. Talán ő nem volt olyan lelkes, mint te.

2021. jan. 17. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Ezt csak az erti felre, aki felre akarja erteni.

Ha xy-nal tok jol eldumalunk, majd azt irja: olyan naci vagy, akkor az ertelmes emberi reakcio kb annyi lenne: “hogy erted? 😀 naci? Haha”

Valoszinuleg igy is ugy is letiltott volna.

2021. jan. 17. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, lehet hogy küldött egy képet magáról a pasi és nem tetszett neki ez a válasz.
2021. jan. 17. 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint számára nem volt jó a beszélgetés, hogy törölt. Ha élvezte volna akkor visszakérdez mielőtt töröl.
2021. jan. 18. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!