Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legjobbik felszedési módszer?
Szoktam próbálni a PUA módszereket mind a mozgó set megállítás meg a chill game (amikor tökre nyugodtat meg dominánst adod) meg a verbál gamet amikor rutinokat nyomatsz a nőnek és mindíg van miről beszélni vele. Ilyent: [link]
De úgy vettem észre hogy nekem annyira nem müködik .Mit kéne máshogy csinálnom? Ptóbáljak alfahímebb lenni? A nőknek a domináns pasasok kellenek és olvastam hogy az a legdominánsabb aki szó nélkül odamegy a nőhöz és" megjelöli a területét" monddjuk egyből átöleli vagy le smárolja a nőt. Meg volt hogy pár perc verbál game után már oda lehet nyomni az ágyékunkat a nőhöz de finoman hogy érezze a dominanciát de azt még nem merem. lehet ez a baj? 178 cm vagyok és most kezdtem gyurni.
Tudod, nekem mi tetszett? Amikor a párom, akivel három éve együtt vagyunk azóta, kicsit izgulva, kicsit idegesen megszólított és teljesen őszinte volt velem. Egyből oda voltam azért,hogy nem próbál álarcot mutatni.
Volt ilyen srác, mint te, aki játszmázott, nagyon levágós volt, hogy az önbizalmamat próbálta aláásni kis beszólásokkal. Randizni sem mentem el vele.
23/N
Szerintem az őszinte. De jót nevettem rajtad. Nem is tudtam, hogy léteznek ilyen "technikák". És ahogy tovább néztem, pénzért még több elérhető. :D
Viszont ha ennyire szeretsz tanácsokat olvasgatni itt egy.: A legtöbb embernek az első 5-10 együttlét egy-egy új partnerrel messze sokkal rosszabb, mint a későbbiek. Tehát melyik a jobb? Egy olyan lánnyal járni, aki valóban tetszik huzamosabb ideig, vagy több 'szép' lánnyal egyszer-kétszer lefeküdni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!