Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerethet-e egy erett 47 eves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet-e egy erett 47 eves ferfi egy 18 eves lanyt?

Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 22:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

Hát, aki közel 50 évesen egy 18 évesre izgul annak valami nagyon beteg, eltorzult lelkivilága lehet, hiszen az már nem csak a gyereke, az unokája lehetne lassan. :/

De biztos szeretheti, hogyha abnormális és visszamaradott, a korabelieknél meg szóba sem tud kerülni, mert egy 0. Ugyanis egy 18 éves lány alapvetően agyilag nem ott van fejlődés tekintetében, mint ahol a 47 éves.

2021. márc. 9. 08:12
 12/20 anonim ***** válasza:
24%

11-es, ez mekkora bullshit!?

Hát minden létező férfikorosztály leginkább a 17-29 éves csajokra izgul! Szexuális ők a csúcs! Nem véletlen, hogy egy csomó hírességnek jóval fiatalabb (akár több évtizeddel fiatalabb!) barátnője van!

Most azt hagyjuk, hogy ez más szempontokból mennyire elfogadható, vagy mennyire működőképes (nyilván nem az).

De ismétlem: szigorúan szexuális vonzódás tekintetében a 17-29 korosztály a legnyerőbb! Toronymagasan viszik a prímet.

Én pont azt a férfit tartanám betegnek, aki NEM izgulna fel egy szexi 18 éves csaj testére!

2021. márc. 9. 08:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az nem szerelem inkabb szex !
2021. márc. 9. 08:42
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
12, hát aki egy lánya korabelira izgul azt hadd ne tartsuk már normálisnak jó? Azt el tudom hinni, hogy egy huszonéves közepe igen vonzó az idősebb paliknak, de ott már amúgy is érettebb személyiségről beszélgetünk, akinek van néminemű tapasztalata. Nekem a tizenéves kislányt senki sem tudja bemagyarázni, hogy lehet potenciális partner egy nála sokszor öregebb embernél. Már bocs. Ahhoz akkor is elborult lelkivilág kell, de ha te úgy érzed ezzel vagy azonos az nem engem minősít.
2021. márc. 9. 10:29
 15/20 anonim ***** válasza:
79%
Elég beteg így is úgy is. Szexelj korodbeliekkel.
2021. márc. 9. 11:45
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

Szerethet.

A szerelemben nem a kor számít!

Nekünk férjemmel 22 év van köztünk. :)

2021. márc. 16. 22:30
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
Ilyen korkülönbségnél, a vén kecske csak így érzi férfinak magát. Korosztályában valszeg nem befutó, mert gyerekes. De egy fiatal nő szemében érett férfi. Ezt szereti
2021. márc. 17. 12:12
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Perverznek hangzik a dolog...
2021. márc. 17. 13:59
 19/20 anonim ***** válasza:
56%
Ha apa-lánya, akkor mindenképpen. Egyéb kapcsolat, főleg szexuális, elég beteg.
2021. márc. 17. 15:13
 20/20 anonim ***** válasza:

17-es: szerintem a negyvenes férfiak jelentős része örömmel lecserélné a negyvenes nőket a 18 körüliekre.

Ne csináljunk már úgy, mintha a 20 körüli nők kezelgetése az visszalépés lenne! Persze, nyilván a negyvenes nőknek magas elvárásaik vannak, de azért na... szigorúan szexuális szempontból a 18-25 csajok sokkal magasabb szinten vannak, mint a negyvenesek!

A nők nehezen szokták ezt elfogadni, de attól még ez van.

2021. márc. 17. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!