Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van nekem ilyen rohadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van nekem ilyen rohadt jó szívem, ha nem szerethetek vele senkit?

Figyelt kérdés

Azért nem volt még egy kapcsolatom se, mert túl jó a szívem. Volt egy lány, akit szerettem, de egy darabig úgy tűnt van esélyem, aztán közölte , hogy nincs, én jó fej voltam vele, nem nyomultam tovább, de nem is bunkóskodtam, egyszerűen elértem, h ne érezzen bűntudatot miattam és szép fokozatosan eltávolodtam tőle, h boldog legyen.

Belém több lány is szerelmes volt, de én egyiküket se szerettem, lett volna lehetőségem összejönni velük, mindent megadtak volna nekem, de egyszerűen nem bírtam megtenni, h kihasználjam őket.

2017. okt. 4. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted, hogy nem hitegettél senkit, csak azért, hogy kapcsolatban légy.

Ismerkedj, majd megismered azt a lányt is, akivel kapcsolatod is lehet.

2017. okt. 4. 11:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Most itt állok egyedül, társtalanul, de tiszta lelkiismerettel. Senki sem tudja ezt rólam, mert nem hivalkodom vele, nem fogom a szívfájdalmaimat reklámozni, inkább elrejtem, egy flegma, sznob, elkényeztetett alaknak hisznek az emberek, de teszek rá, mit gondolnak rólam, a lényeg, hogy én tudom, ki vagyok és honnan jöttem.
2017. okt. 4. 11:43
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Dzsudzsák Balázs te vagy az?
2017. okt. 4. 11:48
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Az nem derült ki, mitől van neked rohadt jó szíved.
2017. okt. 4. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván ne legyél olyan nővel, akihez nem vonzódsz. De ne mond nekem, hogy nincs olyan nő akihez vonzódni tudnál és ő is érezne valamit irántad...

Szerintem pl 1-2 randiba, teázásba, sétába semmi nincs, ha nem taszít a lány, simán elmehetsz vele ismerkedni, nem kötelez semmire, és nem is vered ezzel át.

Randizz legyél nyitott, hátha elindulnak benned is az érzések, na csak olyan lánnyal akarj ismerkedni, akire ha ránézel azt mondod ő kell, torkodban a szíved és életed szerelmének hiszed.

Lehet hamar véget érne, plusz ilyen alapon örökre egyedül is maradhatsz.

Randizz, randizz, randizz!!

F

2017. okt. 4. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
A tiszta lelkiismeret a fontos...
2017. okt. 4. 14:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy nem megyek el randizni. Abban még semmi nincsen...Én a kapcsolatról beszéltem, h nem fogok összejönni olyannal, akit nem szeretek.

Egyébként még senkiért nem voltam oda első látásra, akibe bele voltam zúgva, ő is hónapok után kezdett el érdekelni, mondjuk vele nem randiztam, hanem csak szimplán évfolyamtársak voltunk.

2017. okt. 4. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Too much love will kill you,if you can't make up your miiiiiiind!
2017. okt. 4. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Krónikus balf.aszitiszben szenvedsz. Ráadásul a neten rinyálsz miatta tök ismeretlen embereknek.

Reménytelen eset vagy.

2017. okt. 4. 19:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Azért ide írom, mert a való életben senki nem tudja rólam, h ekkora balfsz vagyok, pont emiatt nem vagyok reménytelen eset.
2017. okt. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!