Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szerethetek senkit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szerethetek senkit?

Figyelt kérdés

21éves fiú vagyok és nem vagyok túl szerencsés a lányok körében csak az a baj , hogy fogalmam sincs róla miért ?

Tudom , hogy nem vagyok egy Ashton Kutcher de akkor is fáj , hogy ennyire nem kellenék senkinek ?

183 magas vagyok barna szem/haj .

Nem vagyok sem duci , sem sovány , sem túl izmos .

Átlagos vagyok ( talán kicsit sportosabb ) .

Mi a baj velem ? Sokszor feltettem már magamnak ezt a kérdést ...De még sohasem találtam választ ...

2013. márc. 7. 18:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
kép?
2013. márc. 7. 18:23
 2/17 A kérdező kommentje:
Haverjaim szeretnek mert állítólag humoros vagyok, ha már ismerek valakit annyira , hogy feloldódjak a társaságában .
2013. márc. 7. 18:24
 3/17 anonim ***** válasza:
próbálkozol eleget?
2013. márc. 7. 18:24
 4/17 anonim ***** válasza:
Mert szorongsz, nem vagy elég magabiztos– laza.
2013. márc. 7. 18:25
 5/17 ASOT ***** válasza:
még is hány leányzó utasított el?
2013. márc. 7. 18:26
 6/17 A kérdező kommentje:
Hogyan lehetnék magabiztosabb hja esélyem sincs rá , hogy bárki mellet is az lehessek .
2013. márc. 7. 18:27
 7/17 A kérdező kommentje:
Egy leányzó sem utasított el , mert nem mertem odamenni egyikhez sem . Megelőzöm a bajt , inkább lebeszélem magam róla így kisebb az égés .
2013. márc. 7. 18:28
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom. A tegnapi lány aki visszautasított mit mondott ?

A múlt heti ? A múlt havi ? Bármelyik lány akihez odamentél idén ? Tavaly ?

Nem baj, én is így kezdtem.

Csak tudod ezek ravaszak ám nagyon, képesek megvárni, hogy te menjél oda. Minél gyorsabban oda mész annál hamarabb szerzel nekik örömet. A lányoknak szüksége van az odamenetelre, ez olyan nekik mint a telefonnak a töltés. Ha nem mész oda csúnyának tartják magukat és akkor szomorúak, ha pedig szomorúak nem mennek oda hozzád.

Meg amúgy sem, mert a te dolgod.

2013. márc. 7. 18:30
 9/17 anonim ***** válasza:

Na mire leírtam megválaszoltad. Figyelj a többi srác érdekében akinek hasonló gondja van.

Mi lenne a szerencse a lányoknál ? Mit vársz minek kéne tőrténie ?

Nem gondolod, hogy egy lány vacakul érzi magát, mert tetszel neki, de nem mész oda, meg sem nézed nyíltan és ez a nőknek olyan mintha lerondáznád ?

A pasiknak kell a lányokhoz odamenni, mert ő nek 1000 cikibb a visszautasítás mint neked, mert a férfi megy a nőhöz.

2013. márc. 7. 18:34
 10/17 anonim ***** válasza:
Te vagy az Ákos?
2013. márc. 7. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!