Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szerethetek senkit?
21éves fiú vagyok és nem vagyok túl szerencsés a lányok körében csak az a baj , hogy fogalmam sincs róla miért ?
Tudom , hogy nem vagyok egy Ashton Kutcher de akkor is fáj , hogy ennyire nem kellenék senkinek ?
183 magas vagyok barna szem/haj .
Nem vagyok sem duci , sem sovány , sem túl izmos .
Átlagos vagyok ( talán kicsit sportosabb ) .
Mi a baj velem ? Sokszor feltettem már magamnak ezt a kérdést ...De még sohasem találtam választ ...
Akkor mit tegyek .
Azt mondjátok meg .
Mit tegyél ?
Mivel azért az van, hogy az alapbeállítás az, hogy mi megyünk a lányokhoz. Ebből két dolog következik.
1, Más is oda megy -és a nő több srácból válogathat
2, A lány várakozással is bepasizhat -Ennél fogva nagyobb eséllyel találnak párt.
Ebből a két pontból pedig az következik, hogy benne van a pakliban, hogy a lányok visszautasíthatnak. Mert más milyen fiút keres vagy mert barátja van.
Mi srácok úgy szelektálunk, hogy ahhoz a lányhoz megyünk oda aki tetszik. A lányok pedig úgy, hogy azt a srácot nem utasítják vissza aki nekik tetszik. Attól, hogy neked tetszik egy lány még nem várhatod el, hogy ez kölcsönös legyen.
Tekintsd úgy, hogy minden ötödiknél lehet valamiféle esélyed. Tudod ez is olyan mint a nyerő csoki nem egyenletesen van elosztva a nyeremény. Azaz lehet, hogy csak az 5. reagál kedvezően, lehet, hogy az első ki tudja.
Persze ez az esély attól is függ, hogy hol és milyen helyzetben, hogyan próbálkozol. Mert ha izadt tenyérrel és vöröslő fejjel odamész, hogy "ne haragudj, de tetszel nekem", nem biztos, hogy az működik.
Az volna a cél, hogy tök lazán és kötetlenül elbeszélgess egy lánnyal. Minden féle tét nyomása nélkül, úgy, hogy ő és te is élvezetesnek vagy érdekesnek tartjátok a beszélgetést. Ne felszedni akard, hanem beszélgetni vele. Legfeljebb nem akar beszélgetni.Ha nyitottnak találod és érdekesnek beszélgetés közben akkor lehet tovább lépegetni.
Megteheted, hogy nagyobb társasággal, fiúkkal lányokkal vegyesen elmentek bulizni és megfigyeled a többi srácot, aki mondjuk a lányokhoz oda megy, hogyan csinálja. Nem a szövegeket, hanem, hogy mennyire laza, mennyire tét nélküli és magának a beszélgetésnek a szerkezetét figyeld meg. -Amíg teheted, azért ne rohanj utánuk egy gyertyával.
Ezen kívül:
Kezd el nézegetni a lányokat, nyíltan , de nem sóvárogva.
Az utcán, bárhol. Mondjuk az utcán szembe jön kb 3 méterre van és akkor nézel a szemébe, majd elmész mellette. Általában 3 verzió van. Vagy nem vesz rólad tudomást. Vagy látszólag nem, de finoman mosolyog. Vagy oldal pillantással a szemedbe néz, majd végig futtatja a szemét a testeden. Ez már azt jelenti, hogy megnézett téged mint pasit.
Szóval ne hesszeld a lányokat órákig. Hanem határozottan, úgy hogy lássa ránézel 1-2 pillanat és már túl is vagy rajta. Viszont így megszokod, hogy egyáltalán fel mered vállalni, hogy tetszik egy lány és te még sem halsz bele.
-Persze ne legyen pasival, ez fontos dolog a túléléshez.
:D
Szóval az ilyesmi dolgok kezdetnek jók.. Arra, hogy némi önbizalmat összeszedj és megszokd a lányokkal való kommunikációt.
Az a lényeg, hogy ráérezz, a lányoknak szüksége van arra, hogy tetszenek a fiúknak és egyáltalán nem ciki, ha tetszik neked egy lány. Ahogy az sem ha mondjuk 5-4 visszautasít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!