Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek egy ilyen kiírásról? Én nem írom le egyelőre az enyém, hogy ne befolyásoljon senkit.
Szóval barátnőmmel 1 hete vagyunk együtt, ő 28 éves, én 25. Tegnap mikor hazajöttem, megnéztem a facebookját, de csak ami nyilvános, mivel nekem nincs fb-m, ezt ő is tudja. Aztán egy kép volt kitéve, hogy:
Neked jár, hogy virágot tegyenek az ajtódba és behozzák a kávéd reggel
Neked jár, hogy üzenetet hagyjanak a műszerfalon és hogy fagyit hozzanak neked
Neked jár, hogy őszinték legyenek veled és hogy minden órában megcsókoljanak
Neked jár, hogy emlékeztessenek, hogy milyen gyönyörű vagy
Nem jöttél még rá, hogy a nők szeretik, ha bókolnak nekik, figyelmesek velük a pasik és szeretik őket?
Vagy ezt a mai fiatal srácok egyáltalán nem is tudják?
Korrekt nő a barátnőd amúgy? Ha igen, megteszel ezek közül néhány dolgot neki, ha nem is minden nap? Talán csak vágyik ezekre, mert nem kapja meg. Mondjuk cserébe neki is illene tennie érted.
Vagy pedig, ha megkapja, akkor kicsit egocentrikusnak hat. Amúgy nem kell mindenbe mindent belelátni.
Köszi a hihetetlen értelmes választ!
"szia, öööö szerinted a facebookon nem gyerekes a kiírásod?"
Te miből ítéled meg azt, hogy mi gyerekes és mi nem, a te 25 éveddel?
És akkor ezt hova sorolnád?
"megnéztem a facebookját, de csak ami nyilvános,"
Minek akarod te titokban megnézni az adatlapját?
Na, ezt meg ellenőrizgetésnek nevezik!
Mit érdekel téged, hogy ő mit csinál ott? Akkor csinálj magadnak, ha ennyire érdekel, hogy ő mit posztol ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!