Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek egy ilyen kiírásról? Én nem írom le egyelőre az enyém, hogy ne befolyásoljon senkit.

Figyelt kérdés

Szóval barátnőmmel 1 hete vagyunk együtt, ő 28 éves, én 25. Tegnap mikor hazajöttem, megnéztem a facebookját, de csak ami nyilvános, mivel nekem nincs fb-m, ezt ő is tudja. Aztán egy kép volt kitéve, hogy:

Neked jár, hogy virágot tegyenek az ajtódba és behozzák a kávéd reggel

Neked jár, hogy üzenetet hagyjanak a műszerfalon és hogy fagyit hozzanak neked

Neked jár, hogy őszinték legyenek veled és hogy minden órában megcsókoljanak

Neked jár, hogy emlékeztessenek, hogy milyen gyönyörű vagy

2016. jún. 30. 21:08
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Nem jár semmi, érdem van. Egy agymosott fruska ezt nem tudja.
2016. jún. 30. 22:31
 32/38 anonim ***** válasza:

ez nem gyerekes

ez romantikus.. kissé már átmegy nyálasba de ízlés dolga

amúgy a legtöbb nő imádja a romantikát

én is

2016. jún. 30. 22:38
 33/38 A kérdező kommentje:

Romantikus? Pont ez a gond, hogy az embereknek manapság a szerelem így néz ki:

"kapjak meg mindent, kapjam meg a legjobbat, de melózni érte ne kelljen semmit, értéket ne kelljen teremteni, vagy viszonozni bármit is".

Nekem pedig van annyi tököm, hogy egy ilyen kapcsolat nem kell. Találok mást.

2016. jún. 30. 22:41
 34/38 A kérdező kommentje:

vagyis romantika.

Sajnos a filmekben téves képzetet vetítenek, és ez már már std lett. Már gyerekkortól kezdődik a nevelés.. lásd disney filmek.

2016. jún. 30. 22:44
 35/38 anonim ***** válasza:
35%
Kezdjük azzal, hogy egy VALÓban normális embernek nincs facebookja. Ennyit erről, de lehet ez csak az én meglátásom.
2016. jún. 30. 22:45
 36/38 anonim ***** válasza:
hát sajnálom ha a te kapcsolatodba nem tartozik bele a romantika... ez enyémbe pl. létfontosságú na de mindegy azt mondom keress inkább olyat aki nem szereti.. még úgyis csak 1 hetes ez a kapcsolat és ha ilyen eltérőek az igények akkor nem is fog sokáig tartani.
2016. jún. 30. 22:53
 37/38 anonim ***** válasza:
76%
Mindketten gyerekesek vagytok :)
2016. júl. 1. 03:28
 38/38 anonim ***** válasza:

Kicsit gyerekes, kicsit gagyi meg elég nyálas, és bizonyos szempontból kissé aggàlyos / gáz is (enyhe iskolapéldája a tipikus nagyon ostobán értelmezett női "öntudatnak", hogy a nőnek alanyi jogonj árnak dolgok, csak azért mert ők nők - miközben ugye arról szó nem esik, hogy akkor ugyanilyen alapon mi az, ami meg a másik félnek jár tőlük alanyi jogon...).

És akkor most mi van?

Gondolom azért annál már jobban ismered (elvégre valami alapján összejöttetek), mintsem egy ilyen semmitmondó poszt alapján kelljen őt értékelned.

És gondolom, amit megismertél belőle (tehát a valódi lány, nem pedig ez az idétlen fb vacak), az tetszik neked, különben nem jöttél volna vele össze.

Akkor meg minek különösebben fennakadni ezen?

2016. okt. 16. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!