Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Belé szerethetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belé szerethetek?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, de nem akar kapcsolatot, egyenlőre. Csak szexet. Nagy az esélye annak, ha bele megyek a játékba akkor bele is szeretek?
2020. ápr. 20. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Te döntsd el, hogy akarsz-e csalódni, vagy nem. Ennyire egyszerű.
2020. ápr. 20. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az esély rá, de volt olyan aki annyira unalmas volt, hogy nem szerettem belé, hiába volt szívtipró.
2020. ápr. 20. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tőled függ, mennyire könnyen kötődsz az emberekhez.
2020. ápr. 20. 23:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Kétszer mentem bele eddig szexkapcsolatba,és mindkét alkalommal beleszerettem a pasiba. Viszont mivel kölcsönös lett, így nem bántam meg. Az elsőből egy hosszú kapcsolat lett, a második most is tart.
2020. ápr. 21. 00:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ahogyan te is írtad, ez egy játék. Most te döntsd el, hogy játékot keresel-e. Csak a végén ne lepődj meg, ha game over.
2020. ápr. 21. 03:25
 6/7 anonim ***** válasza:
67%

Igen, beleszerethetsz. A jó szex olyan hormonokat kezd el termelni a női szervezetben ami a kötődés kialakulásáért felelős.

Mellékesen jegyzem meg, hogy nagyon nagy százalékban, amelyik pali csak szexet akar tőled, az később sem fog akarni többet.

Te beleszeretsz, számon fogod kérni, hogy ő miért nem képes hozzád normálisan viszonyulni, miért nem vagytok normálisan együtt, ő meg azt fogja mondani, hogy de hát szivi, én már az elején megmondtam, hogy ez csak szex. Szerintem ez a legvalószínűbb forgatókönyv.

33N

2020. ápr. 21. 09:09
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Jaj, rívás lesz a vége.
2020. ápr. 21. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!