Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet egy ilyen lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy ilyen lányt megtörni?

Figyelt kérdés
Ismerek egy nagyon félénk, visszahúzódó, szégyellős és magányos lányt. Minden férfi érintés elől elhúzódik, összekuporodva ül, csak halkan beszél, ha esetleg emberek között van egyáltalán nem. Mivel még kapcsolata se volt soha, nem vesztette el időben a szüzességét. Én szívesen elvenném neki, de ahhoz valahogyan minimum 2 felest belé kell töltenem, és még így sem biztos a siker. Nagyon magányos, alig beszélget, nincs önbizalma, segíteni akarok neki hogy lehessen pasija, bár erről sem beszél soha, mit gondoltok? 19 éves én 27

2021. márc. 7. 00:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"megtörni"??!!!

Jézusom, beteg vagy.

2021. márc. 7. 08:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Megtörni.. az igen. Micsoda úriember vagy, hogy kegyeskedsz leitatni és megdugni egy egyébként semmivel sem elkésett lányt. Tudod mit, inkább hagyd békén és kíméld meg magadtól! Undorító vagy. Na, ez az igazi lúzer...
2021. márc. 7. 11:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Leitatnád és úgy vennéd el neki? Nem is emlékezne az egészre. Ezenkívül az már erőszaknak számít.
2021. márc. 7. 20:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod hogy egyaltalan a ferfiakhoz vonzodik? Vannak nok akik a nokhoz vonzodnak de nem merik felvallalni, foleg aki amugy is zarkozottabb.

Nekem regen tetszett egy csaj, de valahogy sose tudtam randira hivni. Baratja ha volt akkor max 1-2 honapig amin csodalkoztam is hogy o tobbnyire szingli. Kesobb tudtam meg hallomasbol hogy leszbikus es az akire azt hittem hogy a legjobb baratnoje az valajoban a parja volt.

2021. márc. 8. 02:06
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Az is lehet, hogy az érintésektől való félelem gyerekkori traumára húzódik vissza, pl családon belüli erőszak, molesztálás. Ilyenkor a bizalom és az idő segít. Meg máskor is. Szerintem az egésznek az a kulcsa, hogy akkor engedjük mi nők megérinteni magunkat, ha megbízunk a másik félben. És ehhez pl az is kell, hogy megérezze és figyelje a visszajelzéseinket. No meg idő
2021. márc. 8. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!