Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet "megtörni" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet "megtörni" egy nőt, hogy elmondja az érzéseit?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja ismerkedünk, eleinte nyomulós volt, a tudtomra adta, hogy szerelmes is belém. Később visszavett ebből a nyomulásból, próbáltam közeledni felé, viszont mindig azzal jött, hogy ő nem szeretne kapcsolatot. Aztán később megismerkedtem egy másik lánnyal (mint később kiderült, látásból ismerik is egymást), amikor megtudta hogy a másik lánnyal ismerkedek, nagyon kiborult, és próbálta menteni a menthetőt nálam. Sikerült is neki, egy ideig újra nyomult, kapcsolatról beszélgettünk, alakultak a dolgaink egész szépen, viszont most megint elkezdte ugyanezt az időhúzást amit az elején is, ezt az "elérhetetlen nő" színdarabot játszani. Ismerősi körben több hölgy is megemlítette már, hogy nagyon láthatóan bejövök a leányzónak, igazából nekem is tetszik, csak jólenne már továbblépni ezen a tényálláson, ha az a célja, hogy menjek utána, ezt már egyszer megtettem, mégegyszer nem fogom, viszont ha már ennyi energiát beleöltem, örülnék neki, ha végre továbbléphetnénk ezen a helyzeten, mert nagyon kezdem elveszteni a türelmemet. Persze ha ez így megy tovább, előbb utóbb továbblépek rajta, de másodjára nem fogja visszakönyörögni magát, éppen ezért lennék kíváncsi olyan trükkökre, praktikákra, amivel kicsit meglehetne puhítani a dolgokat. Köszi
2018. júl. 18. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem. Miért nem hívod randira és beszéltek ezt meg?
2018. júl. 18. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Le is boruljon eléd, mert a puha p. ezt a szindrómát várják.

Neked kellene elhívni randira, hogy lássa fontos annyira neked, hogy megismerd, innen kezdőzhet a story aminek a végkimenetele lehet bármi.

2018. júl. 19. 07:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Szórakozik veled, kerüld messzire.

Nyomul, távolodik, majd újra nyomul, aztán megint távolodik.

Azt mondta, hogy szerelmes, majd amikor alakultak a dolgok már nem akart kapcsolatot. Képbe került valaki más és megint nyomult, de amikor kezdett komolyra fordulni, akkor már megint nem akart kapcsolatot.

Akkor mit akar?? Akinek komolyak a szándékai az úgy is áll hozza, azt kommunikálja, olyan viselkedést tanúaít.

Ez komolynak tűnik? Nem.

Egy próbát megérhet, hogy ezt tisztázod vele, hogy akkor mégis hogyan érez, mit akar.

Ha nem kapsz egyenes választ és azzal összegyeztethető hozzáállást a részéről, akkor lépj tovább.

2018. júl. 19. 10:53
 4/5 anonim ***** válasza:

#1-2 félreértelmezitek amit egyébként abszolút világosan és érthetően leeírt a kérdező vagy csak elfogultak vagytok.

Egyértelműen leírta, hogy kétszer is már kapcsolatról volt szó, de kétszer is visszatáncolt.

Itt nem a kérdező a "puha p" és nem is a kérdezőnek kellene kimutatnia, hogy mennyire fontos, mert NEM a kérdező táncolt vissza. Kétszer is. #3 voltam.

2018. júl. 19. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem értelmeztem semmit félre, azért mert kapcsolatról szó kerül az még nem jelenti azt, hogy a pasi tettei mögött komolyság tükrözött vagy csak üres szavak.
2018. júl. 21. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!