Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki elmondja egy ismerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki elmondja egy ismerősének, egy nőnek, hogy szerelmes belé, már nem jöhetnek össze?

Figyelt kérdés
Mármint ez nem egy romantikus indítás, gondolom, hátráltatja a hódítást.

2017. dec. 3. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Az lehet a gond, hogy túl hirtelen kapja az arcába az infót. Kell, hogy legyen előtte némi "rávezetés" vagy "utalás" arra vonatkozóan, hogy te így érzel. Ha túl gyorsan, derült égből vesz erről tudomást, akkor beindulhat nála a menekülési reflex.
2017. dec. 3. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez pontosan így van, ahogy írod.
2017. dec. 3. 16:13
 3/8 anonim válasza:
En orulnek sztem nem háráltatja ha tetszel neki. Akkor fog csak menekulni ha nem jossz be neki
2017. dec. 3. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt így nem értem. Csak úgy mondanánd neki? De miért? Nem érdekel hogy ő mit gondol vagy hogy?
2017. dec. 3. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
@3: Itt a lényeg. Ha a nőnek tetszik az illető, akkor max. annyit mond, hogy lassabban, de mehet a dolog, ha nem, vagy közömbös, akkor meg jó eséllyel hárít.
2017. dec. 3. 16:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Amikor nekem ezt mondták, én válaszul összejöttem vele, és viszonoztam. Azóta is a barátom.

Ha tetszik az illető, akkor azt sem mondanám, hogy lassabban... Ilyen b.aromságot... :D

Ha tetszel neki, nem hátráltat ez semmit.

2017. dec. 3. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Nem baromság ez - az ismerkedési periódus egy párkapcsolat legélvezetesebb része. Izgalmas, talányos, bizsergető, reményteli - és ennélfogva sokan szeretik ezt minél jobban elnyújtani, mint a rétestésztát. Ilyenkor még az mozgatja az egészet, hogy milyen ideált képzelünk a másik köré(a rózsaszín ködös időszak) - mire pedig kapcsolat lesz a dologból, addigra már megismerjük a rossz oldalát is, és odalesz a varázs.
2017. dec. 3. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy ez hàtrány tudod sok nőnek az is baj ha tököl a sràc és igy bizonytalan lessz a csaj is àltala .A reakciójat figyeld hogyan fogadja a hírt .
2017. dec. 3. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!