Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei annak, ha egy nő szerelmes egy férfiba?
Úgy értem, hogy még nem volt köztük semmi, de a nő odáig van a férfiért és szeretné, ha egy pár lennének, de a női büszkeségét, a tartását nem hajlandó feladni, kezdeményezni nem fog, ezért a dolog megmarad nála sóvárgás-szinten. De majd beleőrül ebbe az állapotba.
Milyen jelekből lehet arra következtetni, hogy egy nő odáig van egy pasiért? Mi az, ami rögtön elárulja?
Na akkor saját magamból kiindulva :
2 évig vártam hogy kezdeményezzen a férfi aki nekem nagyon tetszett sőt szerelmes voltam. Minden kis apró jelre figyeltem rengeteg testbeszeddel kapcsolatos könyvet olvastam el. A férfi közeli barátom volt. Aztán egyszer csak volt pár jel de tudtam hogy ő nem fog kezdeményezni így egyszer rá kérdeztem mert már tudni akartam hogy mégis merre tartunk. A beszélgetést követően nos... Már 2 hónapja hogy együtt vagyunk. Néha csak egy kérdés kell :)
Én mindig nagyon buszke voltam így tenylegesen sosem kezdemenyeztem :)
Viszont ha az élet más területein nagyon határozott akkor semmi probléma :)
Mármint szerintem :)
Van aki csak ebben félénk mert sokat esett már orra :)
Szerintem azért ha valaki annyira odáig van érted, azt biztosan megérzed akármennyire büszke vagy határozatlan.
Amúgy meg nem éri meg olyan nővel kezdeni, aki semmit nem tesz a kapcsolat előremozdításáért. (Ezt nőként mondom).
Szerintem nem csak a büszkesége miatt nem léphet egy nő, hanem pl. lehet azért nem közeledik, mert nem mer, ugyanis zárkózott, félénk személyisége van. Ez mindkét nemnél előfordulhat.
Így igaz, létezhet olyan is, hogy a magabiztos és határozott nő sem kezdeményez pl. büszkeségből, de ugyanakkor csomó jelét adhatja annak,hogy odáig van a férfiért, vágyakozik iránta pl.: Sokszor keresi a társaságát, minden aprósággal, nonszensz dologgal kapcsolatosan, szóba elegyedik vele ha kell, ha nem, segítségét kikéri. Sokat mosolyog rá, felveszi és tartja vele a szemkontaktust. Szemlátomást kiveti a hálóját a férfire, míg az introvertált személyiségű lány pont az ellentétjét produkálhatja a leírtaknak.
A közös bennük talán az,hogy mindketten sóvárognak, de a zárkózottabb személyiség ezt szinte semennyire nem mutatja ki, míg legbelül majd szét robban, vívódásai neki is óriásiak.
A tekitet, a szem árulja el a legjobban a vonzódást. Legyen az félénk, riadt vagy csábító pillantás többet mondd ezer szónál... Ezt nem lehet leírni, látni kell :D
"a női büszkeségét, a tartását nem hajlandó feladni, kezdeményezni nem fog, ezért a dolog megmarad nála sóvárgás-szinten"
Ez nem női büszkeség, hanem inkább női hülyeségnek hangzik.
Ennyi erővel egy férfi is mondhatja h ő nem kezdeményez, mert sérti a büszkeségét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!