Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik a jelei annak, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelei annak, ha egy nő szerelmes egy férfiba?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy még nem volt köztük semmi, de a nő odáig van a férfiért és szeretné, ha egy pár lennének, de a női büszkeségét, a tartását nem hajlandó feladni, kezdeményezni nem fog, ezért a dolog megmarad nála sóvárgás-szinten. De majd beleőrül ebbe az állapotba.

Milyen jelekből lehet arra következtetni, hogy egy nő odáig van egy pasiért? Mi az, ami rögtön elárulja?

2017. nov. 27. 16:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ég világon semmi köze a "tartásnak" és a "kezdeményezésnek" egymáshoz.

Nagyjából hosszabb, mint zöld.

2017. nov. 27. 19:24
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
Kérdeztem privibe, írj vissza légy szíves!
2017. nov. 27. 19:30
 13/14 anonim ***** válasza:
89%

Végül is, az is egy jel, ha nincs jel! :D

Jel ide vagy oda, az igazság odaát van... Szerintem hívjunk segítségül egy külső szemlélőt.

2017. nov. 27. 21:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mosolyog rá, látszódik, hogy mindig örül a másiknak. Keresi, akar vele kommunikálni; kezdeményezi is nála, vagy csak folytatja a kommunikációt; esetleg mindig fullos a haja, ruhája, de lehet, hogy az alapból is, de lehet, hogy mégfullosabb, de nem feltétlenül. Jól érzi magát a közeledben, kisugárzásodban.
2017. nov. 27. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!