Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti megtörnétek az átkát az elvarázsolt
koalajhár hercegnek?
Figyelt kérdés
Olyan lusta vagyok mint egy koala vagy lajhár. Egész nap csak döglök, néha eszem, netezem is valamit. Van munkám, ahol szintén csak döglök, van pénzem, egy rakás az ölembe hullott. Jól nézek ki, mint a herceg a mesében, de mivel csak a dőzsölésnek a kényelemnek, a földi javak élvezetének éltem, ezért olyan átok került rám, h nem érdekel semmi, enervált és egykedvű vagyok, csak fetrengek, mint valami csipkejózsika koalajhár, aki várja azt a lányt, aki átvág körülötte levő eukaliptusz erdőn, hogy megtörje a varázst, hogy újra olyan pozitív, energikus és életvidám legyek, mint amilyen az alapszemélyiségem valójában.
#3 Sok mindent lehet rám mondani, de hogy mázlista lennék, azt biztos nem.
2017. okt. 28. 19:47
5/15 anonim válasza:
Miért mástól várod, hogy életet vigyen ebbe a varacskozásba, vagy kirangasson ebből?! Kelj fel, és gondold át az életed, mi is akarsz tulajdonképpen, elsősorban nem attól fogsz változni, ha valaki megtöri a "varázst", hanem attól, ha igényed lesz másra is, mint a fetrengés.
2017. okt. 28. 19:48
6/15 anonim válasza:
Majd megtörik ez az átok magától, ha elzárják a pénzcsapot. :-)
2017. okt. 28. 19:48
7/15 A kérdező kommentje:
Hát pedig én ilyen szempontból reménytelen eset vagyok, magamtól biztos nem fogok változni,mert nincs igényem másra, mint a fetrengés.
Max valami külső inger tudna kibillenteni.
2017. okt. 28. 19:52
8/15 Noblesse Oblige válasza:
Nem, de tippet adhatok, mert jó arcnak tűnsz:
Az én életem is akkor változott meg amikor eldöntöttem, hogy más életet akarok, és neki is kezdtem az önön motivációmba. Nagyban zajlott az életem megváltoztatása, amikor vele jött a szerelem is.
Szerintem lehet várni a csodára... csak sok értelme nincs. Ha nem ismernek meg az emberek, nem fogják tudni, hogy érdemes veled összejönni.
És pont fordítva szokott lenni:
Előbb te változol meg ezáltal az életed, és ez sodorja majd melléd akire szükséged van.
2017. okt. 28. 19:54
9/15 anonim válasza:
Ha nincs igényed másra, akkor ez az alapszemélyiséged, nem az energikus.
2017. okt. 28. 19:56
10/15 anonim válasza:
#7: Megtudhatjuk hány éves vagy? Továbbá azt írod, hogy az alapszemélyiséged életvidám, ez miben nyilvánul(t) meg?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!