Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti megtörnétek az átkát az elvarázsolt koalajhár hercegnek?
Figyelt kérdés
Olyan lusta vagyok mint egy koala vagy lajhár. Egész nap csak döglök, néha eszem, netezem is valamit. Van munkám, ahol szintén csak döglök, van pénzem, egy rakás az ölembe hullott. Jól nézek ki, mint a herceg a mesében, de mivel csak a dőzsölésnek a kényelemnek, a földi javak élvezetének éltem, ezért olyan átok került rám, h nem érdekel semmi, enervált és egykedvű vagyok, csak fetrengek, mint valami csipkejózsika koalajhár, aki várja azt a lányt, aki átvág körülötte levő eukaliptusz erdőn, hogy megtörje a varázst, hogy újra olyan pozitív, energikus és életvidám legyek, mint amilyen az alapszemélyiségem valójában.2017. okt. 28. 19:39
12/15 A kérdező kommentje:
Noblesse Oblige
Köszi a tippet!
Már elkezdtem gyűjteni az erőt, hogy sikerüljön magamtól kilépnem a komfortzónámból. Már elterveztem, de erőm még sose volt hozzá. A földi javak és a kényelemszeretet visszatartanak. Valaha energikus voltam, olyan volt az alaptermészetem, de aztán beleestem a hedonizmus csapdájába, ami nagyon elrontott engem.
2017. okt. 28. 20:04
13/15 A kérdező kommentje:
Mert imádok viccelődni, ironizálni. A humorom az egyetlen értékem, ami a régi énemből megmaradt, ezt sosem fogom elveszteni.
2017. okt. 28. 20:06
14/15 anonim 

válasza:

13 akkor téged tényleg csak jól fenékbe kéne billenteni, és helyreállnál :)
15/15 anonim 

válasza:

Megtörném. Küldöm a számlaszámom, küldöd az öledbe hullott pénzt, és máris nem tespedhetsz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!