Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet egy ilyen lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy ilyen lányt megtörni?

Figyelt kérdés
Ismerek egy nagyon félénk, visszahúzódó, szégyellős és magányos lányt. Minden férfi érintés elől elhúzódik, összekuporodva ül, csak halkan beszél, ha esetleg emberek között van egyáltalán nem. Mivel még kapcsolata se volt soha, nem vesztette el időben a szüzességét. Én szívesen elvenném neki, de ahhoz valahogyan minimum 2 felest belé kell töltenem, és még így sem biztos a siker. Nagyon magányos, alig beszélget, nincs önbizalma, segíteni akarok neki hogy lehessen pasija, bár erről sem beszél soha, mit gondoltok? 19 éves én 27

2021. márc. 7. 00:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Mindenhez időre van szükség,neki sokkal több időt kell adni.
2021. márc. 7. 00:22
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Pszichológus neked is meg neki is. Nincs mit.
2021. márc. 7. 00:27
 3/15 anonim ***** válasza:
99%

Azt gondoljuk, hogy hülye vagy.

Hasonlóan introvertált voltam, és azért, mert egyedül van az ember, nem feltétlen magányos. Vagy ezt mondta neked? Ha annyira elviselhetetlenül magányos lenne, hidd el nekem, mégha minimálisan is, de tenne ellene. A szüzességét meg hadd döntse el, mikor és kivel szeretné elveszíteni. Ha egyáltalán szeretné.

Vannak emberek, akiknek nincs szükségük annyi szociális interakcióra, mint a többségnek.

4/15 anonim ***** válasza:
97%

Mekkora egy paraszt vagy, istenem!

Egyrészt 19 évesen még teljesen időben van, másrészt meg rohadtul nem arra vágyik, hogy valami random csávó leitassa és megdugja, mert szerinte ez jó.

Ha annyira segíteni akarnál neki, akkor nem ezen járna az eszed.

5/15 anonim ***** válasza:
98%

Ha szeretnéd még rosszabbá tenni a helyzetét, akkor hajrá.

Először is, nincs olyan, hogy "időben elveszíteni a szüzességet". Egy bizonyos kor után lehet furcsa, de könyörgöm, még csak 19 éves, rengeteg lány (és srác) szűz ennyi idősen és ezzel semmi probléma nincs.

Az, hogy te csak azért közelednél felé, hogy elvedd a szüzességét gusztustalan és valószínűleg ez a gondolkodás az egyik oka annak, hogy ódzkodik a férfiaktól. Mert ezt látja.

Ha szeretne tőled bármit (szexet, segítséget, akármit), akkor nyitna feléd, de ezt nem tette, így elég egyértelmű, hogy semmi, de semmi közöd a magánéletéhez.

6/15 anonim ***** válasza:
97%
Undorító vagy, kérdező. Csak ennyit tudok hozzáfűzni.
2021. márc. 7. 00:28
 7/15 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem is visszataszító vagy. Azt hiszed, hogy nincs önbecsülése és ezért olyan amilyen, viszont valójában nem is ismered. Ne aggódj, ő valószínűleg pontosan tudja mire hajtasz, ezért húzódik el a te és a hozzád hasonló csúszómászók érintése elől. Ahogy írtam, visszataszító vagy, akárhány feles után is.

Mindenki akkor veszíti el amikor akarja de senki nem úgy tervezi, hogy valami önbizalomhiányos férfiatlan tuskó leitassa, mert máshogy nem megy neki a csajozás. Ez ebben az esetben sincs másként. Sőt ha nem tudnád, önkívületi állapotba levő egyénnel szexuális kapcsolatot kezdemémyezni büntetőjogi kategória. Úgyhogy ha nem akarsz hozzád hasonlóan gerinctelen de erősebb úriemberekkel összeismerkedni a böribe', akik majd téged törnek jól meg akkor leszállsz erről a lányról.

2021. márc. 7. 00:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 1î évesen vesztettem el a szüzességem (pedig elvikeg szép és jófej nő vagyok, ezt mindenféle beképzeltségtől függetlenül írom).

Te, kérdező, viszont iszonyatosan visszataszító vagy ezzel a hozzáállással, amit valószínűleg a lány is egyből levesz.

Hidd el, baromira nincs szüksége a "segítségedre" 😂.

2021. márc. 7. 01:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
*18, bocs 😊
2021. márc. 7. 01:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem vesztette el,

"időben". Ugh. Tégy neki egy szívességet és hagyd békén.

2021. márc. 7. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!