Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romanticusnak találnátok egy ilyen jellegű férfiúi önvallomást, kedves hölgyleányok?
Rendezvous, bensőséges hangulat, sentimental mood... Gyertyafényes vacsora közben felkeltek, kezetekben egy pohár száraz merlot rosé-val, az ablakhoz léptek, hogy gyönyörködjetek a város fényeiben...
Ekkor mögétek lép randipartneretek, egy igazi, csábos alpha male! After shave-je és parfume-je illata, bőre forrósága elkábít egyszersmind felizgat titeket... A dominant hím végigsimít sexy vállatokon, le a derekatok mentén a csípőtökig... Aztán vágytól elfúló, mély acousticájú hangon közölvényezi:
- Grrr, nem tudom eldönteni, a ruhád anyaga vagy a bőröd selymesebb-e, my dear. De ah, drágám, be kell vallanom valamit! A gyakorikérdések pont hu nagy womanizere és nő csábásza voltam ezidáig! Szép csajok és hölgyikék imádják a kérdéseimet, jealous férfiak és mellőzött asszonyságok próbálnak besározni és shamingelni... De mindennek vége! Mióta megláttam szépséges sexységedet, csak rád tudok gondolni... Gyere, sexy lady, s töröld velem együtt a gyakorikerdesek pont hus profile-omat. S ezentúl csak rád koncentrálok, és neked tartogatom minden csodás mondásomat és bókomat!
A közölvényezi szó volt az, ahol én is hangosan felnevettem :D
Viszont mire a végére értem, majdnem zengő acousticájú, symphonicus sírásban törtem ki, belegondolva, hogy a gyakori népe elveszíthet egy ilyen dominant, charme-os, alpha male-es gyöngyszemet. Ne tedd ezt velünk!
Ez annyira romantchikus, hogy a zsepim sírt tele engem.
Bár az èn male-em itthon is ilyen tsábos mondásokkal udvarolna, mint te, kedves alpha!
16-os. Női hölgyek?-miért, van más milyen is ?
Amúgy kikérem magamnak, hogy értelmi szintem ilyen alacsonyra becsüljék, hogy egy ilyen nyálas, értelmileg visszamaradott egyed elmeszüleményét én epekedve várnám, sőt még olvasnám is. Örömmel átadnám a férfiaknak , mint negatív udvarlási példát, okulni, hogyan ne ismerkedjünk. :D
Oh, please never hagyj itt minket a charme-oddal, már most missellek, mert nem raktál ki egy new kérdést :D
De viszont a végénél a párnám sírt tele engem, so nehogy itt merj hagyni minket alpha, I love your kérdéseid :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!