Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évvel idősebb nálam. Szerintetek?
Figyelt kérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ebben a kérdésemben vannak az előzmények... azóta pedig ráírtam, beszéltünk és elhívott találkozni. Személyesen nem tünt ennyi évesnek (35), én 22 vagyok..
Mostmár csak attól félek, hogy nehezen tudok vele elbeszélgetni. Sosem voltam még ennyivel idősebb pasival. Kicsit izgulok. Jövőhéten találkozunk. Szerintetek hogy kellene felöltöznöm? Valami sportos elegánsra gondoltam.
Szerintetek sok ennyi év?
Érettnek tartom magam, a szakmám által bárkivel eltudok beszélgetni, csak tudjátok más mikor valaki tetszik :D
2021. febr. 28. 19:40
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2021. márc. 1. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!