Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 12 évvel idősebb nálam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 évvel idősebb nálam. Szerintetek?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ebben a kérdésemben vannak az előzmények... azóta pedig ráírtam, beszéltünk és elhívott találkozni. Személyesen nem tünt ennyi évesnek (35), én 22 vagyok..

Mostmár csak attól félek, hogy nehezen tudok vele elbeszélgetni. Sosem voltam még ennyivel idősebb pasival. Kicsit izgulok. Jövőhéten találkozunk. Szerintetek hogy kellene felöltöznöm? Valami sportos elegánsra gondoltam.

Szerintetek sok ennyi év?

Érettnek tartom magam, a szakmám által bárkivel eltudok beszélgetni, csak tudjátok más mikor valaki tetszik :D

2021. febr. 28. 19:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
34* elirtam bocsi
2021. febr. 28. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:
33%

A férjem, s köztem 15 év korkülönbség van. Nyilván van amiben másképp gondolkodunk, de nem befolyásol minket a boldog házasságban/párkapcsolatban.

Bár nekem előtte is volt egy 11 evvel idősebb párom, vele csak 1 évig voltam együtt de nagyon nem tálaltunk közös nevezőt. Ami engem érdekelt, ot nem, amit őt ,engem nem. De azért megpróbáltuk, hátha.

Szóval ha már volt összhang üzenetvaltaskor,s személyesen is, nem kell aggódnod a kor miatt.:)

2021. febr. 28. 19:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem minden jól sül el!
2021. febr. 28. 20:13
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Szurkolok! ;)
2021. febr. 28. 20:14
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
Tapasztalt férfi, naív lány...Gondolkodj el ezen..
2021. febr. 28. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Igazából passz. Ez nem csak a kortól függ, hogy mennyire jöttök ki.

Van egy ismerősöm, igazából,tesóm egyik barátja (bátyám 5 evvel idősebb). A srác egész fiatalnak néz ki, átlagos, ha találkozunk tök jól kijövünk, dumálunk, persze nyulvan sok mindenben tapasztaltabb de a valós korát pl nem tudtam nem tűnt fel nagyon. Majd kiderült hogy egy 9-10 évvel idősebb nálam.

Szinteén hasonló eset, dolgoztam nyáron egy munkahelyen gyakornokként és volt/van ott egy srác. Jóképű viszonylag vékony (nem ilyen csonti azért), arc meg úgy minden alapján azt hittem róla hogy max ilyen 26-27 de utóbbit is nagyon a felső határnak éreztem. Aztán kiderüpt hogy 32:D

Szóval persze, korkülönbségből adódhatnak problémák, de nem törvényszerű hisz simán lehet hogy egyezik az érdeklődésetek, világnézetetek stb. Ugyanúgy egy korodbeli is lehet nagyon más, nagyon különböző értékeket valló, más felfogású stb.

2021. febr. 28. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Köztem és a párom között 22 év van. Én 53, a barátnőm 31. Tökéletesen kijövünk egymással a hétköznapokban is és a hálószobában is. Nem a kor számít, hanem az illető személyisége. Ha nem passzoltok össze, hamar ki fog derülni.
2021. febr. 28. 23:04
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
Két éve voltam egy esküvőn ahol pont ennyi idősek a pár tagjai. Olyan mély szerelmet még sosem láttam, a levegőben is érezni lehetett. Csodálatosan működnek együtt, szinte hihetetlen ami köztük van.
2021. márc. 1. 09:32
 9/11 anonim ***** válasza:
65%

Kicsit túl gondolod a dolgot.

Nem attól kéne függ jön hogy mit veszel fel, miről beszélsz, hogy hány éves.

Add önmagad, ha működő képes, akkor rendben minden lesz.

Ha meg nem, ez van.

Nálunk is 12 év van. 8, 5 éve együtt, ő 40 éves én 28 most.

Sosem ütközött ki a korkülönbség.

2021. márc. 1. 12:56
 10/11 anonim válasza:
46%
Még a 15 év sem nagy különbség... A nők általában hamarabb öregszenek.
2021. márc. 1. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!