Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így nincs értelme folytatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így nincs értelme folytatni?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel úgy tűnt, jól alakulnak a dolgok. Aztán hirtelen visszavett, én rákérdeztem mi a gond, esetleg meggondolta magát? Azt mondta nem, csak sok dologban bizonytalan, sehol sem találja a helyét, stb. Találkozni nincs kedve, beszélgetni szintén nincs kedve. Ha ír is, az is arról szól, hogy panaszkodik, nincs jól lelkileg, idegileg, de majdcsak lesz valahogy. Felvidítani, mélyebben beszélgetni lehetetlen vele, én pedig kezdem unni, hogyha ír is, akkor is leírja hogy mennyire rossz neki, és annyi. Hozzáteszem, konkrétan sosem mondta mi a baja pontosan, mi miatt rossz a kedve. Azt mondta ő sem tudja. Én türelmes voltam, de már erősen kapcsolatra alkalmatlannak gondolom. Ti folytatnátok az ismerkedést, vagy hagynátok az egészet?
2021. febr. 13. 21:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

O istenem, nekem is volt ilyenem, csak sajnos nem menekultem meg az elejen. Mondjuk az enyem kitartoan keresett, meg talalkozni akart kezdetben, parkapcsolatot akart, de , vegig mondogatta, hogy nem tudja, hogy mit akar az eletben, ki van idegileg, depresszios, semmi nem jo az eleteben, se a csaladi dolgai, se a haverok, munkahelye nincs, sbstb

En meg ugy voltam vele, hogy oke, azert nem fogom kikosarazni, mert lelkileg nincs toppon. Felev alatt kiszivott belolem minden eleterot, majd elhagyott, mert akkor meg mar en zavartam az eletben, meg a munkahelye (mert nyilvan ha velem akart lenni, akkor abba kellett hagyni a link eletet). Minden egyes nap lehuzott a buvalb.szottsagaval, ha megkerdeztem, hogy milyen volt a napod akkor jott a panaszkodas, meg hogy o milyen rossz ember en meg vigasztalhattam. Cserebe meg annyit kaptam, hogy a vegen mar labtorlokent bant velem. A szakitas utan egyszer megkerestem, kiderult, hogy kiment kulfoldre dolgozni, persze megint melyponton volt, es szo szerint le is irta, hogy csak azert ir ram, hogy legyen valaki, aki meghallgassa. Soha többet. Tanulj a mi hibankbol.

2021. febr. 15. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!