Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs értelme így folytatni?
Már egy ideje éreztem, hogy a párom megváltozott kissé ezért belenéztem a telefonjába.
Konkrétan szerelmet vallott egy lánynak, meg hogy bárcsak vele jött volna össze 5 evvel ezelőtt, meg hogy én nem vagyok neki az igazi és nem akar egy ilyen emberrel összeházasodni,akinek nincsenek céljai.(????)
Te is tudod.
Engedd el. Ne maradj ott, ahol nincs rád szükség.
Te is tudod, hogy így nincs értelme folytatni, hisz másnak csapja a szelet, nem szeret, csak jobb hijján veled van.
Azt meg nem kell keszoénznek venni, amit a másiknak írt rólad. Valahogy nyílván meg kell magyaráznia, miért nem vagy elég jó, miért kajtat utána, ha barátnője van.
Van ez így, attól hogy mit ír egy másik lánynak még szerethet, nemkell egyből a legrosszabra gondolni!!!
Mond meg neki hogy olvastad az üzeneteket, és majd figyeld meg a reakciót, Az én nejem 7év után flörtölt egy tinivel, aztán hamar rádöbbent hogy ez nem így működik, mindent felrugni egy kis hubcutkodás miatt, én hagytam volna, aztén ő könyörgött. minden eset más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!